Logo Craft
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft
Dam

NORDLITE SPEED LÖPARSKOR

Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Flerfärgad
Craft NORDLITE SPEED LÖPARSKOR Vit
2399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Tävlingssko med kolfiberplatta

 • Energiåtergivande superkritiskt foam i mellansulan

 • Håller längre än många andra tävlinggskor

 • Skönt tunn ovandel med bra bredd för framfoten

Nordlite Speed är Crafts nya supersko med superkritiskt Cr-foam och en specialutformad kolfiberplatta. Skon är konstruerad för tävlingsdagen men är tillräckligt hållbar och mångsidig för att även passa många typer av snabbare träningspass.

Nordlite speed har fått Crafts toppmaterial Cr Foam i hela mellansulan. Det är ett lätt, väldämpande och framför allt väldigt energiåtergivande material som både ger avlastning för kroppen och driv i steget. Det här supermaterialet kombineras med en specialutformad kolfiberplatta som är splittad framtill. Plattan ger både fin stabilitet till skon och även den extra effektiviteten och kicken i frånskjutet som ger fördelar på tävlingsdagen. Innersulan i skon som Craft kallar Ultra-Rebound ger en härlig avlastande och studsig känsla närmast foten.

Ovandelen är tillverkad i ett stycke utan sömmar av en lätt, slitstark och bekväm genomskinlig mesh. Passformen är tajt kring hälen och mellanfoten vilket gör att skon sitter säkert utan att glappa medan tåboxen är rejält tilltagen för att låta tårna jobba som det är tänkt. Det här är en sko som passar bra för dig som har lite bredare fot och har svårt att hitta tävlingsskor som inte är för smala.

Yttersulan kallar Craft hybrid traction och är en slitstark gummisula som är anpassad för väg och lätt terräng. Vårt intryck är att den gav riktigt bra grepp och kommer hålla länge.

Sammanfattningsvis är Nordlite Speed den perfekta skon för seriösa löpare som letar efter en mångsidig och hållbar supersko med lite bredare passform. Den fungerar lika bra på tävlingsdagen som för de träningspassen du vill känna dig lite extra snabb på.

 • Stack height: 38 mm häl, 32 mm framfot
 • Drop: 6 mm
 • Vikt: 214 gram US 8 (39,5)
 • Produktnummer
  1564760
 • Leverantörens produktnummer
  1913377
 • Artikelnummer
  156476002-N LIGHT/INFERNO

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.