LÖPLABBETMETODEN™

Löplabbetmetoden är Löplabbets utprovningsprocess som bygger på många års erfarenhet att hjälpa alla slags löpare att hitta rätt sko. Med utgångspunkt från löparen studerar vi i tur och ordning fotens anatomi, kroppens individuella förutsättningar och slutligen löpsteget. Med det nya systemet MX2 förfinas metoden och tar ett par rejäla löpsteg in i framtiden, en Löplabbetmetoden 2.0 om man så vill.

Hur fungerar då Löplabbets nya teknik? När en kund provspringer på bandet med inbyggda kraftsensorer filmas och mäts kroppens reaktion på den sko som provas. Kunden ser sig själv på en skärm framför löpbandet och när löpningen är slut kommer sedan mätresultatet blixtsnabbt i form av en analys, som redovisar löparens stabilitet i löpsteget, stötdämpningen i skon och hur mycket energi skon ger tillbaka till löparen. Dessa data ger sedan även en löparprofil för kunden, som i sin tur bygger på data insamlad från mer än 50 000 unika löpare, och därför har en mycket hög träffsäkerhet.

Vi utgår ju alltid från dig som löpare och hur du springer, inte skon. Och med det nya systemet blir vi ännu mer träffsäkra på att hitta rätt sko, vi får en fördjupad förståelse för kundens behov på ett sätt som inte varit möjligt tidigare, och det gör ju löpningen både roligare och mer skonsam för kroppen.

Man behöver inte boka tid och testet kostar inget extra.

SE HUR LÖPLABBETMETODEN GÅR TILL

SE FILMEN OM MX2-SYSTEMET