VI ÄR LÖPLABBET

Mellan hur vi lever och vad vi lär är det väldigt liten skillnad. Löplabbet startades av en övertygelse och drivs alltjämt med samma övertygelse. Våra ledord är inte uppsatta på en vägg, utan dem bär vi naturligt med oss som lätt och otvunget bagage.

Affärsidé
Varje kund ska genom individuell analys och utprovning (Löplabbetmetoden™) få den utrustning han eller hon behöver, varken mer eller mindre.

Varumärkeslöfte
Exakt rätt utrustning och råd för din löpning.

Vision
Löplabbets vision är att vara Europas ledande löpspecialist.

Ledord
Var och en av oss är en lyhörd, tävlingsinriktad, passionerad och ärlig expert.

Var och en av oss har sin egen koppling till dessa ord. I grund och botten syftar de alla till att göra oss till bättre "Löplabbare". Vi är tävlingsinriktade, i den bemärkelsen att vi gör allt för att du som kund ska få den bästa hjälpen. Vi är passionerade i det vi gör, både i löparspåret och i butiken.

Team Löplabbet Alla som jobbar på Löplabbet har en nära relation till löpning, några är motionärer, vissa är fd. Landslagslöpare och några har sin löparkarriär framför sig. Gemensamt är att vi alla brinner för löpning. Team Löplabbet är även namnet på vår kundklubb, vi ser gärna att du är med i vårt team även om du inte jobbar på Löplabbet. Desto mer löpare ju roligare!

 

Ingen springer som Bjarne

Bjarne jobbar med marknad och E handel på Löplabbet. Se filmen om hans relation till löpning.

Ingen springer som Jörgen

Jörgen jobbar med inköp och e-handel, han är vår produktguru. Se filmen om hans relation till löpning.

Ingen springer som Rami

Rami jobbar på Löplabbet i Göteborg samtidigt som han läser till lärare. Rami är passionerad i allt han gör. Här berättar han om sin relation till löpningen.

Ingen springer som Linnéa

Linnéa är en riktigt vass och inbiten löpare som jobbar på Löplabbet Uppsala.

Ingen springer som Anton

Anton är Butikschef i vår butik i Umeå, han tävlade flitigt i friidrott som ungdom. Nu är siktet inställt på IronMan Kalmar och en tid under 10 timmar (2019 i Kalmar kom Anton imål på 9:25.01)

Ingen springer som Sara

Löplabbet är väldigt stolta över att stötta en av Sveriges starkaste PRO-triathleter Sara Svensk. Sara har svenska rekordet på både Ironman (8.46) och Ironman 70.3 (4.09) och har en handfull SM-medaljer i bagaget. Sara är en passionerad löpare som vid sidan av sin elitsatsning arbetar som läkare. Välkommen till Team Löplabbet Sara!