Logo OS1st
  • OS1st Compression Knee Sleeve Knäskydd Black

Compression Knee Sleeve Knäskydd

  • OS1st
  • Herr, Dam
  • Svart
Välj storlek
  • Fri frakt & fria returer till butik
  • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

OS1st knäskydd lindrar smärta uppkommen av löparknä, artros och hopparknä i ett extremt tunt stöd. Stödet hjälper dina muskler och leder med ökad cirkulation och påskyndar återhämtning. KS7 är anatomiskt utformat så att stödet alltid sitter på rätt plats utan irriterande veck. Lider du av svullna knän från artros kan du använda KS7 såväl på dagen som under natten. Säljs styckvis, produkten kan användas på både höger och vänster knä. Skyddet kombinerar 7 graderade kompressionszoner med stöd för att skapa en produkt som du kan använda under dina vanliga kläder eller sportutrustning. I det komfortabla brättet upptill finns små gelkuddar som gör att stödet alltid sitter på rätt plats oavsett aktivitet. Stödet är idealt för löpare och idrottsutövare men kan även användas av personer som inte sportar för att bli kvitt svullnad och smärta. Att leva ett aktivt liv kan leda till extra belastning av dina muskler och leder, KS7 erbjuder stöd och kompression för ett fortsatt aktivt liv. Mät under och ovanför knäskålen för att hitta rätt storlek. Hamnar du mitt emellan två storlekar så välj den större storleken. Under knäskål Över knäskål S 30-40 cm 23-33 cm. M 35-45 cm 28-38 cm. L 40-50 cm 33-44 cm XL 47-57 cm 38-50 cm. Graderad kompression Zon 1 10-15 mmHg. Zon 2 15-20 mmHg. Zon 3 20-30 mmHg. Zon 4 10-15 mmHg. Zon 5 20-30 mmHg. Zon 6 15-20 mmHg. Zon 7 10-15 mmHg

  • Används för löparknä, hopparknä

  • Smidigt och ändå stabilt

  • Lätt att tvätta

Relaterade produkter
Relaterade produktguider
Tempo & tävling
ROCKET X
Rocket X är precis som namnet syftar på en lätt, snabb och explosiv sko framtagen för de tillfällen då det är dags för ett ”Race”. Den nya skumplasten i mellansulan är den lättaste och spänstigaste Hoka hittills tagit fram. En kolfiberplatta i sulan förbättrar drivet framåt. Ovandel i ventilerande mesh håller foten ordentligt på plats varje steg.
Tempo & tävling
CARBON X
Carbon X är en prestationsorienterad sko som har en kolfiberplatta som hjälper till att driva dig framåt. Kolfiberplattan ligger nära yttersulan så att du får mer komfort under din fot.