Logo Salomon
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Svart
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Svart
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Svart
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Svart
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Svart
Salomon
Dam, Herr

ADV SKIN 5 löparryggsäck

Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Blå
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Grön
Salomon ADV SKIN 5 löparryggsäck Svart
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Fack för vätskepåse

 • God rörelsefrihet

 • Två framfickor för flaskor

 • En mjuk flaska medföljer

ADV SKIN 5 är en praktisk löparryggsäck från Salomon som passar utmärkt för dig som vill ge dig ut på längre löpturer. Denna lättviktiga ryggsäck prioriterar hög komfort, och är därför tillverkad av stretchigt och ventilerande material som anpassar sig efter kroppen. Optimal passform och god rörelsefrihet är alltså i fokus med en snäv och stabil SensiFit™-design och en innovativ, justerbar Quick Link-bröstrem som är enkel att anpassa vid efter behov. Ryggsäcken studsar inte, samtidigt som den elastiska bröstremmen tillåter bekväm andning under intensiv aktivitet.

Ryggsäcken är självklart utrustad med smidig förvaring med enkel åtkomst, såsom två töjbara fickor framtill och två framfickor för vattenflaskor. Den har även ett invändigt blåsfack med hängare som är kompatibel med alla 2-litersblåsor. Du kan även fästa gåstavar på ryggsäcken med de elastiska snörena och öglorna.

 • Produktnummer
  1520039
 • Leverantörens produktnummer
  LC1759000
 • Artikelnummer
  152003901-BLACK/EBONY/

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.