Logo Flipbelt
Flipbelt
Herr, Dam

Flipbelt Zipper Löparbälte

4.8
(4 recensioner)
429 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1421612
 • Leverantörens produktnummer
  FB0200
 • Artikelnummer
  142161201-BLACK

FlipBelt Zipper förbättrar säkerheten hos det klassiska FlipBelt genom att ha en extra säker blixtlåsficka i löparbältet du redan älskar att använda. FlipBelt Zipper är också det perfekta resebältet och designat för att passa pass under resan och har plats för extra stora telefoner, till exempel iPhone X Plus och Samsung Notes. (Telefonkompatibilitetslista)

FlipBelt Zipper är enkel att använda, bekväm och bär allt du behöver för att resa eller träna – inklusive din telefon, nycklar, ID, kort, kontanter, medicinska apparater och mer. Kliv bara in i FlipBelt Zipper som en byxa, placera den i en komfortposition på höfterna och glöm bort att du bär den. Skjut enkelt in dina saker genom någon av de tre åtkomstpunkterna, säkra dina nycklar på den insydda kroken och placera värdesaker i blixtlåsfickan. Väl på förblir FlipBelt Zipper säkert på plats utan att hoppa eller skava.

92% Polyester och 8% Spandex är mjukt mot huden. En låsbar ficka för värdeföremål. Inga spännen som skaver eller kan gå sönder. Nyckelhållare som extra säkerhet. Lätt att bära under eller ovanpå kläder. Multipla öppningar runt om bältet. Logo i kvalitetsreflex från 3M. Den följsamma designen eliminerar studs och skav. Tvättas i maskin på 40C med liknande färger. Torktumla lätt eller hängtorka.

 • Få med dig dina prylar på ett smart och enkelt sätt

 • Minimal design med maximal komfort

 • Låsbar ficka

 • Tillverkat av fukttransporterande och snabbtorkande material och är extra mjukt mot huden

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.