Logo Flipbelt
Flipbelt
Herr, Dam

ARC Bottle Small 18 cl

119 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1514722
 • Leverantörens produktnummer
  FBAWB1-GRN-S
 • Artikelnummer
  151472201-CLEAR
 • SKU
  151472201010
 • EAN
  7322913325739

Den ultimata vätskeflaskan för snabb och pålitlig hydrering. Den första och enda vattenflaskan på marknaden som är designad specifikt för midjebälten. Flaskans unika ARC-form gör att den sitter nära kroppen och ger en överlägsen komfort och stabilitet. I kombination med FlipBelt får du den ultimata vätskelösningen. ARC Bottles har tack vara den nya designen ett bättre vätskeflöde och dessutom ett ännu säkrare lock/munstycke. De böjda vattenflaskorna finns i två praktiska, bärbara storlekar: Small 180 ml och Large 330 ml. BPA-fri.100% HDPE. Diskmaskinsäker i översta hyllan. Munstycke av mjuk bitsilikon.

 • Designad specifikt för midjebälten

 • Flaskans unika ARC-form gör att den sitter nära kroppen och ger en överlägsen komfort och stabilitet

 • Den nya designen ger ett bättre vätskeflöde och ett säkrare lock/munstycke

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.