Logo Umara
Umara
Herr, Dam

U Recover Burk 1200 g Choklad

475 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • 100% vegansk återhämtningsdryck med en len, mjuk smak av choklad

 • Konsumeras direkt efter fysisk aktivitet för att påskynda återinlagring av muskelglykogen samt leverera fullvärdigt protein för att ge samtliga nödvändiga byggstenar till musklernas återuppbyggnad

U Recover är en 100% vegansk återhämtningsdryck med en len, mjuk smak av choklad. 1,5-3 skopor (50-100 g) blandas i 500 ml vatten eller mjölk och konsumeras direkt efter fysisk aktivitet för att påskynda återinlagring av muskelglykogen samt leverera fullvärdigt protein för att ge samtliga nödvändiga byggstenar till musklernas återuppbyggnad. Proteinet i U Recover är baserat på en noga avvägd mängd Ärtproteinisolat, Sojaproteinisolat, Risprotein + BCAA som ger proteinet samma kompletta aminosyrakomposition som vassleprotein som anses vara "golden standard" när det kommer till optimalt protein. Vi tummar inte på kvalitet och perfektion i produktutvecklingen. Kolhydratkällan är maltodextrin som snabbt återfyller dina muskler med nytt muskelglykogen. Utöver det innehåller den även aminosyran Glutamin som agerar bränsle åt immunförsvaret + salt motsvarande det du förlorar i 500 ml svett. Summerat så räcker det med U Recover innan du siktar in dig på en ordentlig måltid. Försök se till att äta en balanserad måltid så snart som möjligt efter avslutat pass. U Recover tas med fördel inom 30 min efter avslutat pass för snabbast möjliga återhämtning. Vill du vara riktigt opti så blandar du i 5 g kreatin monohydrat i U Recover för upp mot 20% snabbare glykogeninlagring - https://umarasports.com/butik/dagligen/u-kreatin/. Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i Sverige. Tillverkad enligt HACCP / GMP. Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.100% vegansk. Innehåll: Maltodextrin, Fruktos, Ärtproteinisolat, Fettreducerat Kakaopulver, Sojaproteinisolat, Risprotein, Glutamin, Leucin, Emulgeringsmedel (Solroslecitin), Salt (Natriumklorid), Valin, Isoleucin, Arom. Tillverkas i lokaler som hanterar ägg, soja, havre och mjölk och kan innehålla spår därav. Användningsinstruktion: Blanda 1,5-3 skopor (50-100 g) i 500 ml vatten/mjölk och drick direkt efter aktivitet för påskyndad återhämtning. Antal per förp: 24. Förvaring: Torrt.

 • Produktnummer
  1508700
 • Leverantörens produktnummer
  30311
 • Artikelnummer
  150870001-Choklad
 • SKU
  150870001010
 • EAN
  7350080893041

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.