Logo Umara
Umara U-Bar Kokos Energibar Grå
Umara
Dam, Herr

U-Bar Kokos Energibar

Umara U-Bar Kokos Energibar Grå
25 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Snäll kolhydratssammansättning

 • Naturligt smaksatta

 • Mjuka i texturen

U Bar är en energibar med en snäll kolhydratsammansättning + kokosolja (MCT-olja) som levererar kontinuerligt med energi under och efter aktivitet. U Bar har en bas av havregryn och är naturligt smaksatta med riktiga frukter, bär och frön.

Mjuka i texturen och idealiska för dig som idrottare då de håller en mjuk och lättuggad konsistens även vid kallare väder. Du slipper också choklad/yoghurttäcke som smälter och kladdar under varma sommardagar.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP. Övrig information Havregryn är främst glukosbaserad stärkelse, fruktos är adderat som ingrediens nummer två för att nå en kolhydratmix med glukos- och fruktosbaserade kolhydrater.

En liten del olja behövs i en bar för att ge den dess konsistens. För detta ändamål har vi MCT/kokosolja i.

Linfrön, quinoa och chiafrön är tillsatta för att ge smak och textur. Under långpass där intensiteten inte är hög så fungerar U Bar utmärkt för att dämpa hungern men även lika bra som energikälla direkt efter passet. Mer information. Innehåll: Havregryn, fruktos, glukossirap, vetegroddar, kokos (10%), kokosolja, linfrön, linfröolja, sorbitolsirap, citronsyra, chiafrön, quinoa, äppelpektin, naturliga aromer.

147kcal, 25gr kolhydrater, 5gr protein och 2gr MCT-olja per bar.

Tillverkad i en miljö som bearbetar nötter, jordnötter, soja och gluten. Användningsinstruktion: 1-2 U Bar varje timme under långvarig fysisk aktivitet. Antal per förp:1. Förvaring: Torrt och svalt

 • Produktnummer
  1521373
 • Leverantörens produktnummer
  16064
 • Artikelnummer
  152137301-Kokos
 • SKU
  152137301010
 • EAN
  7350080890040

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.