Logo Nike
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
Nike
Herr

React Pegasus Trail 4 Löparskor

4.3
(8 recensioner)
Nike React Pegasus Trail 4 Löparskor Grå
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mångsidiga löparskor

 • Nike React-skummaterial från häl till tå ger en energiåtergivande dämpning

 • Mesh-zoner i ovandelen som gör den luftig och skönt ventilerande

 • Utmärkt grepp på såväl väg som stig

Nike React Pegasus Trail 4 är en sko som med sin bekväma dämpning och Pegasus-inspirerade look passar utmärkt till dina dagliga träningspass. Skorna erbjuder ett bra grepp så att du ska kunna röra dig obehindrat i stenig terräng och ett förstärkt stöd runt mellanfoten gör att du kan känna dig säkrare på ojämnt underlag.

Nike React-skummaterial från häl till tå ger en energiåtergivande dämpning och stabilitet då terrängen är stenig och ojämn. Mesh-zoner i ovandelen gör den luftig och skönt ventilerande medan dynamiska band runt mellanfoten ger ett säkert stöd när du springer ute i terrängen.

Gummisulan har ett shockwave-liknande mönster som efterliknar däcken på mountainbikes. Gummit från yttersulan omsluter även framfoten och bidrar på så vis till extra slitstyrka. Tillsammans med dobbarna erbjuder skon ett fint grepp och en god dragkraft på såväl väg som stig. Mer grepp i häl och tå ger en stabilare känsla i upp- och nerförsbackar. Dragflik på hälen gör skon lätt att ta på och av.

Stack height: mm i häl, mm i framfot. Drop: 9 mm. Vikt: 271 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1523238
 • Leverantörens produktnummer
  DJ6158
 • Artikelnummer
  152323802-LT IRON ORE/VOLT-COBBLESTONE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!