Logo Icebug
Icebug Arcus BUGrip GTX Löparskor Svart
Icebug Arcus BUGrip GTX Löparskor Svart
Icebug Arcus BUGrip GTX Löparskor Svart
Icebug Arcus BUGrip GTX Löparskor Svart
Icebug
Herr

Arcus BUGrip GTX Löparskor

4.9
(8 recensioner)
Icebug Arcus BUGrip GTX Löparskor Svart
2399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • GORE-TEX®-membran i ovandelen

 • Bra val för långpass, återhämtningsrundor och transportlöpning med packning

 • BUGrip®-yttersula med 13 dynamiska dubbar av karbidstål

 • Rocker i mellansulan avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget

Arcus BUGrip GTX är en lätt och väldämpad sko som verkligen gör skäl för sitt namn. Den är döpt efter arcusmolnet eftersom det är så skon känns på foten under långa löppass enligt Icebug.

Med ett integrerat GORE-TEX®-membran i ovandelen är skon också både vattenavvisande och smidig. Arcus är ett bra val för långpass, återhämtningsrundor och transportlöpning med packning.

Rocker i mellansulan avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget. Den formgjutna mellansulan ger en responsiv känsla och ökad hållfasthet, så att skon behåller både komfort och löpkänsla under många långa pass. BUGrip®-yttersulan har 13 dynamiska dubbar av karbidstål, för bästa möjliga grepp när underlaget kräver det.

Miljöcertifieringar: Ovandel i bluesign®-certifierad polyestermesh. Oeko-Tex- och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder. Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik. Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. Yttersula med 20% återvunnet gummi.

 • Drop: 6 mm.
 • Vikt: 330 gram i US 9 (42).
 • Produktnummer
  1506372
 • Leverantörens produktnummer
  H70001-9
 • Artikelnummer
  150637201-TrueBlack

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.