Logo Icebug
Icebug Pytho6 BUGrip W löparskor Blå
Icebug Pytho6 BUGrip W löparskor Blå
Icebug Pytho6 BUGrip W löparskor Blå
Icebug Pytho6 BUGrip W löparskor Blå
Icebug
Dam

Pytho6 BUGrip W löparskor

4.6
(5 recensioner)
Icebug Pytho6 BUGrip W löparskor Blå
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Slitstark sko som passar för ojämn terräng både vintertid och under barmarksperiod

 • Slitstarka dubbar som ger bra grepp i terräng och på is

 • Vattenavvisande egenskaper

Pytho BUGrip®-serien har funnits på marknaden under flera år och modellen har de egenskaper som många året-runt-löpare tycker om; lågt drop, vridstyvhet, grymma vattenavvisande egenskaper, rymlig tåbox och ett bra skydd i stökig terräng. Den sjätte upplagan är inget undantag – designad för långdistanslöpning men utan att tumma på löpkänslan.

Med ett mediumdrop och mediumdämpning ger modellen dig en grym markkontroll. BUGrip®-sulan med 16 BUGrip®-dubbar i karbidstål ger bästa tänkbara grepp på alla underlag året runt.

Miljöcertifieringar: Ovandel i bluesign®-certifierad RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET. Lining i bluesign®-certifierad polyestermesh av återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik. Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. Yttersula med 20% återvunnet gummi.

 • Drop: 9 mm.
 • Vikt: 263 gram i US 8 (39).
 • Produktnummer
  1506377
 • Leverantörens produktnummer
  H89002-9
 • Artikelnummer
  150637701-DarkBlue/Mint

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.