Logo Brooks
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
Brooks
Herr

GHOST 15 GTX LÖPARSKOR

4.7
(13 recensioner)
Brooks GHOST 15 GTX LÖPARSKOR Svart
-30%
1399 kr
REA
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • GORE-TEX Invisible Fit-membran

 • Mellansula tillverkad av mjukt och lätt DNA LOFT v2

 • Smidig övergång mellan landning och frånskjut

 • Responsiv gummiyttersula

Ghost introducerades redan 2008 och målet för Brooks Running var att skapa en ny neutral och dämpad sko. På den tiden var chefen för produkthantering på Brooks Running känd för att springa på natten - och därför fick skon smeknamnet "the Ghost", som så småningom blev dess officiella namn.

Många löpare har tyckt om Ghost för dess mjuka dämpning, mjuka övergångar och som en tillförlitlig daglig träningssko. Under åren har Brooks Running fortsatt att göra uppdateringar för att säkerställa att Ghost förblir en favorit bland löpare. Nu finns modellen tillgänglig i sin 15:e version.

Med en mjuk känsla och en pålitlig passform bjuder den nya versionen på en utmärkt komfort som gör att den passar perfekt för din mängdträning. Modellen har uppdaterats med en ny mellansula tillverkad av mjukt och lätt DNA LOFT v2. Materialet har utformats med en unik balans mellan gummi, luft och ett mindre tätt skum för en lättare och mjukare känsla. Den mjuka mellansulan och Segmented Crash Pad samverkar för en smidigare övergång mellan landning och frånskjut. Den luftiga ovandelen i mesh ger komfort och andningsförmåga medan 3D Fit Print bidrar till extra stöd och struktur. Modellen är dessutom hållbart tillverkad med återvunna material för att minska miljöpåverkan.

Goretexvarianten på Ghost 15 är vattenavvisande och fungerar både för löpning och promenader blöta dagar. Ovandelen är framtagen med ett lättviktigt GORE-TEX® Invisible Fit-membran som följsamt formar sig efter fötterna och stänger ute väta.

 • Stack Height: 35 mm häl, 23 mm framfot
 • Drop: 12 mm
 • Vikt: 289 gram i US 9 (42,5)
 • Produktnummer
  1550858
 • Leverantörens produktnummer
  1103941D022
 • Artikelnummer
  155085801-022 Black/Blackened Pearl/Alloy

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.