Logo adidas
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
adidas
Dam

SOLAR CONTROL Löparskor

4.6
(24 recensioner)
adidas SOLAR CONTROL Löparskor Svart
-30%
1120 kr
REA
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Utmärkt mängdträningssko

 • Linear Energy Push-system hjälper till att lotsa foten "rätt"

 • EVA med dubbel densitet i en "ramkonstruktion" för extra stabilitet

 • BOOST-material som ger gott om dämpning och energiåtergivning

SOLAR CONTROL är en utmärkt mängdträningssko från Adidas. En bra sko att ha som bas i löpargarderoben. Modellen ger extra stabilitet tack vare Adidas LEP 2.0 (Linear Energy Push-system), som hjälper till att lotsa foten "rätt" under stödfasen för att därefter kunna ge ett kraftfullare frånskjut som i sin tur driver dig framåt mer effektivt.

Mellansulan består utav EVA med dubbel densitet som bildar en slags "ramkonstruktion". Denna design gör skon stadig för att den ska kunna hantera en eventuell överpronation. Samtidigt så är EVA-materialet inte för rigitt utan gör att skon även fungerar väl för mer neutrala löpare. Förutom EVA består mellansulan utav Adidas berömda BOOST-material som ger gott om dämpning och energiåtergivning.

Den ventilerande ovandelen i mesh smiter åt runt hålfoten för att hålla foten säkert på plats. Dock så är framfoten rymligare vilket ger gott om utrymme för dig med lite bredare fot (i synnerhet framfot) och ger också mer plats för framfoten att expandera på under stöd- och frånskjutsfasen. Hälkappan är uppdelad med ett mjukare parti mitt bak vilket bidrar till ett säkrare hälgrepp med en samtidig avlastning för hälsenan och dess fäste.

Ovandelen består av minst 50 % återvunnet innehåll vilket är en av alla de lösningar som Adidas har för att bidra till att plastavfallet stoppas.

Yttersulan i Continental gummi ger ett bra grepp och sulan har delats upp i enheter för att vara mer följsam.

 • Mellansulans dropp: 10 mm (häl: 33 mm / framfot: 23 mm).
 • Vikt: 300 gram i US 8 (40).
 • Produktnummer
  1525499
 • Leverantörens produktnummer
  GY1656
 • Artikelnummer
  152549901-CBLACK/FTWWHT/GREFIV

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!