Logo OS1st
OS1st
Herr, Dam

Compression Foot Sleeve

399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1443313
 • Leverantörens produktnummer
  FS6
 • Artikelnummer
  144331301-Black

FS6® Performance Foot Sleeve är en otroligt effektiv produkt att använda för att lindra smärta vid plantar fasciit, kronisk fotvalvs- och hälsmärta samt vid svullnad i foten. Compression Zone Technology® ger foten och akillessenan ett ortopediskt stöd av medicinsk kvalitet och den graderade kompressionen förbättrar cirkulationen och minskar svullnaden. Materialet som FS6® Performance Foot Sleeve är tillverkad av är bekvämt och fuktavvisande och produkten kan bäras under strumpor och i skor. FS6® kan användas under dina vilodagar eller över natten och ger en snabb smärtlindring. Kan även användas under löpning och fungerar då som ett förstärkande stöd i förebyggande syfte för att minska risken att få Plantar Fasciitis. Används för: Plantar fasciit, svullna fötter samt vid fotvalvs- / hälsmärta. Ger kontinuerlig töjning av Plantar Fascia, ger stöd åt fotvalv och den övergripande fotstrukturen, stabiliserar akillessenan och fotleden, skapar en bättre balans samt ger en medicinsk kvalitetskompression. Levereras om två (2) per förpackning. Se bild 3 för val av rätt storlek.

 • Lindrar smärta vid plantar fasciit, kronisk fotvalvs- och hälsmärta samt vid svullnad i foten

 • Graderad kompression som förbättrar cirkulationen

 • Material som är bekvämt och fuktavvisande

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.