Logo Garmin
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin
Herr, Dam

FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA

4.8
(9 recensioner)
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Vit
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
4799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Premiumklocka i ett smidigt format

 • Löpdynamikdata utan behov av tillbehör

 • Högupplöst AMOLED-display

 • Smartwatchfunktioner, musik och Garmin Pay

Forerunner 265s är den smidiga träningsklockan från Garmin som nu blivit mer komplett än någonsin. En ny färgsprakande och högupplöst AMOLED-display gör den 28 mm i diameter stora skärmen klarare och snyggare än någonsin.

Till denna version har Garmin inte sparat på något utan du får en klocka med nästan alla funktioner på marknaden i ett smidigt format. En stor nyhet är att klockan har handledsbaserad löpdynamik vilket innebär att du får löpkraft, markkontakttid, steglängd, vertikal rörelse och mycket mer på ett enklare sätt än någonsin, utan behov av något tillbehör.

FR 265 har även fått Training readiness-funktionen vilken kan analysera din kropps återhämtningsstatus baserat på HRV, sömn, träningsbelastning mm. På så sätt kan klockan guida dig till när du är redo för ett produktivt träningspass och när det är läge för lugnare träning. En tävlingswidget guidar dig till maxprestation på ditt nästa lopp. Detta är funktioner som tidigare bara fanns för Fenix och 900-serien.

Nu har alla versioner av Forerunner 265 även inbyggd musikfunktion, och över 30 olika aktivitetsprofiler så att du kan använda den till alla de sporter du utövar. Multi-band GPS:en ger en otrolig exakthet även i svårare terräng. En exakt handledspulsmätare gör behovet av pulsband litet.

Garmin Pay, en morgonrapport kring din hälsostatus, smarta notifikationer och Garmin Coach är andra funktioner som gör den här klockan till ett givet köp för alla från nybörjaren till den drivna tävlingslöparen.

 • Produktnummer
  1560450
 • Leverantörens produktnummer
  010-02810-13
 • Artikelnummer
  156045001-BLACK
 • SKU
  156045001010
 • EAN
  0753759313746

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars Gunnar skoog, han är så mycket! Löpare, Coach, Idrottslärare, Löpcoach, Musikäskare, skribent och poddare. Vi på Löplabbet känner LG mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Så vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos LG. Vi slog oss ner i hans musikrum och fick ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik.
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.