Logo Garmin
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
Garmin
Herr, Dam

FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA

5
(2 recensioner)
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Rosa
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Vit
Garmin FORERUNNER 265S LÖPARKLOCKA Svart
5048 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Premiumklocka i ett smidigt format

 • Löpdynamikdata utan behov av tillbehör

 • Högupplöst AMOLED-display

 • Smartwatchfunktioner, musik och Garmin Pay

Forerunner 265s är den smidiga träningsklockan från Garmin som nu blivit mer komplett än någonsin. En ny färgsprakande och högupplöst AMOLED-display gör den 28 mm i diameter stora skärmen klarare och snyggare än någonsin.

Till denna version har Garmin inte sparat på något utan du får en klocka med nästan alla funktioner på marknaden i ett smidigt format. En stor nyhet är att klockan har handledsbaserad löpdynamik vilket innebär att du får löpkraft, markkontakttid, steglängd, vertikal rörelse och mycket mer på ett enklare sätt än någonsin, utan behov av något tillbehör.

FR 265 har även fått Training readiness-funktionen vilken kan analysera din kropps återhämtningsstatus baserat på HRV, sömn, träningsbelastning mm. På så sätt kan klockan guida dig till när du är redo för ett produktivt träningspass och när det är läge för lugnare träning. En tävlingswidget guidar dig till maxprestation på ditt nästa lopp. Detta är funktioner som tidigare bara fanns för Fenix och 900-serien.

Nu har alla versioner av Forerunner 265 även inbyggd musikfunktion, och över 30 olika aktivitetsprofiler så att du kan använda den till alla de sporter du utövar. Multi-band GPS:en ger en otrolig exakthet även i svårare terräng. En exakt handledspulsmätare gör behovet av pulsband litet.

Garmin Pay, en morgonrapport kring din hälsostatus, smarta notifikationer och Garmin Coach är andra funktioner som gör den här klockan till ett givet köp för alla från nybörjaren till den drivna tävlingslöparen.

 • Produktnummer
  1560450
 • Leverantörens produktnummer
  010-02810-13
 • Artikelnummer
  156045001-BLACK
 • SKU
  156045001010
 • EAN
  0753759313746

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.