Logo ON
ON Cloudflow 3.0 Löparskor Blå
ON Cloudflow 3.0 Löparskor Blå
ON Cloudflow 3.0 Löparskor Blå
ON Cloudflow 3.0 Löparskor Blå
ON Cloudflow 3.0 Löparskor Blå
ON
Dam

Cloudflow 3.0 Löparskor

4
(4 recensioner)
ON Cloudflow 3.0 Löparskor Blå
-50%
800 kr
REA
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Hög energiåtergivning och mjuka landningar

 • Ny, uppdaterad CloudTec®-yttersula för ett förbättrat väggrepp

 • Ombyggd ovandel för ett strömlinjeformat utseende och en sömlös design

 • Omarbetad hälkappa ger en ännu mer exakt passform, perfekt då du springer i stadsmiljö och behöver kunna ta skarpa kurvor och snäva hörn

Möt nya Cloudflow i sin tredje generation. Nu snabbare än någonsin. Tillverkad för höga hastigheter och maximal komfort på distanser från 5 kilometer upp till marathon. Med en snabbt avfyrande Speedboard® och ett ultralätt Helion ™ superskum i mellansulan ger Cloudflow en hög energiåtergivning och mjuka landningar i varje steg. Till denna version har CloudTec®-yttersulan uppdaterats med en ny gummiblandning och ett nytt mönster för ett förbättrat väggrepp. Cloudflow har i och med denna uppdatering nu samma geometri, greppgummi och mönster som On's elitmaratonsko, Cloudboom. Den ombyggda ovandelen ger modellen ett mer strömlinjeformat utseende med en sömlös design. Dessutom har ovandelen tillverkats av polyester som till 70% är återvunnen. En omarbetad hälkappa ger en ännu mer exakt passform, perfekt då du springer i stadsmiljö och behöver kunna ta skarpa kurvor och snäva hörn. Drop: 6 mm. Vikt: 219 gram i stl. US 8 (39).

 • Produktnummer
  1503510
 • Leverantörens produktnummer
  35.99233
 • Artikelnummer
  150351001-Marina | White

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.