Logo MIZUNO
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO
Dam

WAVE RIDER 27

MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Skön dämpning och härlig löpkänsla

 • Energiåtergivande ENERZY-foam

 • Pebaxbaserad Wave-platta som ger driv och stabilitet

 • Stor del återvunna material

Wave Rider är en klassisk neutral distansmodell från Mizuno med en fin kombination av dämpning, driv och stabiliet. Version 27 har blivit bättre än någonsin med ett flertal fina uppdateringar.

Mellansulan i Wave Rider 27 består av två lager av det responsiva och dämpande materialet ENERZY-foam med en stabiliserande och framåtdrivande PEBAX-Wave plate mellan lagren. Plattan är uppdaterad till denna version och lite mer uppdragen på både utsidan och insidan av foten för att ge en fin stabilitet för foten i alla riktningar. En ny 3D-konstruktion med förstärkning av plattan under mellanfoten gör den ännu mer effektiv än tidigare. Kombinationen av plattan och det väldigt responsiva ENERZY-materialet ger en skonsam och samtidigt löpglad sko.

De stora uppdateringarna till den här versionen hittas i ovandelen. En mjuk och följsam 3D-printad Jaquard mesh omsluter foten på ett härligt sätt och är förstärkt på strategiska ställen för att ge en fin stabilitet utan att trycka någonstans. En nyutvecklad häldel som anpassar sig för olika typer av fötter gör att foten står riktigt stadigt i skon. Plösen är konstruerad med ett band över mellanfoten för att ytterligare bidra till komfort och stabilitet.

Yttersulan har det mest hållbara kolgummit som Mizuno hittills har utvecklat, X10. Gummit ger ett märkbart förbättrat grepp och har en extrem slitstyrka. Mönstringen är gjord så att skon flexar på rätt ställen och bidrar till mer kraft i frånskjutet.

 • Stack Height: 38,5 mm häl, 26,5 mm framfot
 • Drop: 12 mm
 • Vikt: 230 gram i US 8 (38,5)
 • Produktnummer
  1564784
 • Leverantörens produktnummer
  J1GD2303
 • Artikelnummer
  156478401-Pearl Blue/White/High-Vis Pink

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!