Logo MIZUNO
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
MIZUNO
Dam

WAVE RIDER 27

MIZUNO WAVE RIDER 27 Grå
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Skön dämpning och härlig löpkänsla

 • Energiåtergivande ENERZY-foam

 • Pebaxbaserad Wave-platta som ger driv och stabilitet

 • Stor del återvunna material

Wave Rider är en klassisk neutral distansmodell från Mizuno med en fin kombination av dämpning, driv och stabiliet. Version 27 har blivit bättre än någonsin med ett flertal fina uppdateringar.

Mellansulan i Wave Rider 27 består av två lager av det responsiva och dämpande materialet ENERZY-foam med en stabiliserande och framåtdrivande PEBAX-Wave plate mellan lagren. Plattan är uppdaterad till denna version och lite mer uppdragen på både utsidan och insidan av foten för att ge en fin stabilitet för foten i alla riktningar. En ny 3D-konstruktion med förstärkning av plattan under mellanfoten gör den ännu mer effektiv än tidigare. Kombinationen av plattan och det väldigt responsiva ENERZY-materialet ger en skonsam och samtidigt löpglad sko.

De stora uppdateringarna till den här versionen hittas i ovandelen. En mjuk och följsam 3D-printad Jaquard mesh omsluter foten på ett härligt sätt och är förstärkt på strategiska ställen för att ge en fin stabilitet utan att trycka någonstans. En nyutvecklad häldel som anpassar sig för olika typer av fötter gör att foten står riktigt stadigt i skon. Plösen är konstruerad med ett band över mellanfoten för att ytterligare bidra till komfort och stabilitet.

Yttersulan har det mest hållbara kolgummit som Mizuno hittills har utvecklat, X10. Gummit ger ett märkbart förbättrat grepp och har en extrem slitstyrka. Mönstringen är gjord så att skon flexar på rätt ställen och bidrar till mer kraft i frånskjutet.

 • Stack Height: 38,5 mm häl, 26,5 mm framfot
 • Drop: 12 mm
 • Vikt: 230 gram i US 8 (38,5)
 • Produktnummer
  1564784
 • Leverantörens produktnummer
  J1GD2303
 • Artikelnummer
  156478401-Pearl Blue/White/High-Vis Pink

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.