Logo FUSION
FUSION C3 Merino LS W Långärmad löpartröja Svart
FUSION C3 Merino LS W Långärmad löpartröja Svart
FUSION
Dam

C3 Merino LS W Långärmad löpartröja

5
(1 recensioner)
FUSION C3 Merino LS W Långärmad löpartröja Blå
FUSION C3 Merino LS W Långärmad löpartröja Grön
FUSION C3 Merino LS W Långärmad löpartröja Svart
999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mjuk och bekväm Ultrafine 17,5 mikron 100% merinoull

 • Total Easy Care (TEC) -märke - tål maskintvätt

 • Hög komfort i alla väderförhållanden

 • Tillverkad i Europa på Fusion Factory

Bekväm och mångsidig långärmad tröja i 100% merinoull av bästa kvalitet. Idealisk närmast kroppen på pass där vädret skiftar snabbt eller som ensamt lager. Naturlig komfort och temperaturreglering året runt. Rekommenderas för träning och vardag både utomhus och inomhus. Lätt (140 gram / m2) - säkerställer ett stort temperaturintervall. Användnings temperatur:-20 till 20 grader

 • Produktnummer
  1449329
 • Leverantörens produktnummer
  54-TO-LS-0213-BLK
 • Artikelnummer
  144932901-BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.