Logo Injinji
Injinji Run LW Mini Crew Tåstrumpor Svart
Injinji
Dam, Herr

Run LW Mini Crew Tåstrumpor

4.8
(6 recensioner)
Injinji Run LW Mini Crew Tåstrumpor Grå
Injinji Run LW Mini Crew Tåstrumpor Svart
169 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Befria dina tår

 • Slipp skav mellan tårna

Injinji Run LW Mini-crew är gjord av lätt CoolMax ®, som håller dina fötter svala, torra och skyddade. Strumpan har en sömlös konstruktion och 5 tår som eliminerar hud-mot-hud-kontakt och begränsar lukt. Strumpan är utformad för att också kunna användas som baslager i dina vanliga strumpor när du har lite rymmligare skor. Lämplig för sporter som löpning, cykling, Crosstraining och multisport. Material: 27% CoolMax®, 68% Nylon, 5% Lycra®

 • Produktnummer
  1497973
 • Leverantörens produktnummer
  IJ0017
 • Artikelnummer
  149797301-BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.