Logo BOLA
BOLA Löplabbet Double Low Löparstrumpor Svart
BOLA
Dam, Herr

Löplabbet Double Low Löparstrumpor

4.8
(10 recensioner)
BOLA Löplabbet Double Low Löparstrumpor Svart
BOLA Löplabbet Double Low Löparstrumpor Vit
129 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Dubbla lager minskar friktionen

 • Svensktillverkad

 • Coolmax och Viafill håller foten torr

Specialkonstruerad löparstrumpa i dubbla skikt från BOLA. De dubbla lagren gör att foten skyddas från friktion vilket innebär att skavsår undviks. Strumpan är stickad i Coolmax/Viafil för maximal fukttransport även under längre träningspass. Strumpan är tillverkad i Sverige. En unik detalj är att varje storlek har olika färg på Löplabbet-texten för att det ska bli lättare att hålla reda på olika par i en familj.

 • Produktnummer
  1524722
 • Leverantörens produktnummer
  13208
 • Artikelnummer
  152472202-svart

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.