Logo The North Face
The North Face Summit Superior FUTURELIGHT Löparjacka Gul
The North Face Summit Superior FUTURELIGHT Löparjacka Gul
The North Face
Dam

Summit Superior FUTURELIGHT Löparjacka

The North Face Summit Superior FUTURELIGHT Löparjacka Blå
The North Face Summit Superior FUTURELIGHT Löparjacka Gul
3299 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Vind- och vattentätt FUTURELIGHT 3L

 • Väldigt god andningsförmåga

 • Packas lätt ihop till en påse med handtag

 • Reflexer och smart huva

Summit Superior FUTURELIGH™ är en snygg, lätt och funktionell 3-lagers skaljacka från The North Face, gjord för löpning i utmanande väder. Jackan är full av smarta funktioner som kommer att göra din träning utomhus mer njutningsfull.

Jackan som är gjord i skalmaterialet FUTURELIGH™ med tejpade sömmar låter kroppen andas samtidigt som den är vind och vattentät. Det innebär att du kan träna intensivt i regn, snö och rusk utan att bli blöt eller fuktig. En huva med dragsko kan enkelt justeras för bra passform och ytterligare väderskydd. En annan smart funktion är att en av innerfickorna fungerar som en packpåse med bär-rem och när du inte behöver jackan på kroppen kan du lätt packa ihop den till ett litet paket och stoppa ner i packningen. Jackan har flera reflexdetaljer strategiskt placerade för god visibilitet i mörkret. Passformen är slim fit och den är lätt att justera i midjan.

The North Face fokuserar mycket på att göra hållbara produkter, både för du ska ha nytta av plagget länge och för miljön. Utöver detta är jackan tillverkad av återvunnet material.

 • Produktnummer
  1562560
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A7ZTX
 • Artikelnummer
  156256001-LED YELLOW

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.