Logo ON
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON Weather-Jacket Löparjacka
ON
Dam

Weather-Jacket Löparjacka

ON Weather-Jacket Löparjacka Flerfärgad
ON Weather-Jacket Löparjacka
-50%
ON Weather-Jacket Löparjacka
-50%
1300 kr
REA
2599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ultralätt

 • Snabbtorkande

 • Skyddar mot regn och vind

Weather Jacket är en ultralätt löparjacka, så lätt att den inte ens känns. Den skyddar mot regn och vind och är perfekt att bära under växlande förhållanden. Tack vare sitt lätta, japanska tyg erbjuder Weather Jacket 360 ° ventilation i ett ultralätt paket som också är tåligt och snabbtorkande. En mycket töjbar polyester och elastan har ett mikroventilationsmönster för hög andningsförmåga. Fyravägssträckt polyamid på ryggen ger skydd. Den avancerade DWR-beläggningen (slitstark och vattenavvisande) säkerställer att regn rinner av. Varje element i väderjackan är tillverkad med praktiska funktioner. Som cap-designen på jackans huva, som håller den på plats i våta förhållanden. Jackans fickor erbjuder vattentätt blixtlåsskydd för dina värdesaker. Och hela jackan fälls snabbt in i sin egen bröstficka, vilket möjliggör extremt liten förvaring och portabilitet.

 • Produktnummer
  1534840
 • Leverantörens produktnummer
  204.00428
 • Artikelnummer
  153484001-Surf/Sea

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.