Logo FUSION
FUSION S1 RUN VEST YELLOW Löparväst Gul
FUSION S1 RUN VEST YELLOW Löparväst Gul
FUSION
Herr

S1 RUN VEST YELLOW Löparväst

FUSION S1 RUN VEST YELLOW Löparväst Gul
999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Vindtät och vattenavvisande

 • Bröstficka för förvaring av telefon eller nycklar

Vindtät och vattenavvisande väst, perfekt som extra skydd under löpning vid dåligt väder. Reflexer på fram- och baksida av skuldrorna samt längst ner på ryggen. Bröstficka för förvaring av telefon eller nycklar. Mjuk och svettransporterande insida på krage. Producerad i Europa på FUSION.FACTORY STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifierad produkt. Detta innebär att alla komponenter både tyger, tråd, transfer, blixtlås, resår, etiketter m.m. har testats och godkänts i enlighet med denna standard och innehåller därför inte skadliga ämnen. Material: 100% polyester. Vattenavvisande DWR utsida.

 • Produktnummer
  1495641
 • Leverantörens produktnummer
  51-SH-SV-0013-YEL
 • Artikelnummer
  149564101-YELLOW

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
MAURTEN
Kosttillskott vid löpning stöds av vetenskap och fungerar i kombination med riktig mat, inte som ett substitut. Vissa energiguider, särskilt de som är längre eller mer intensiva, förlitar sig i hög grad på den specifika sammansättningen av sportnäring. Andra gör det mindre. Här nedan får du inspiration om hur du kan tänka kring energi-intaget under lopp av olika längder och olika typer av träningspass.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.