Logo FUSION
FUSION S1 RUN VEST YELLOW Löparväst Gul
FUSION S1 RUN VEST YELLOW Löparväst Gul
FUSION
Herr

S1 RUN VEST YELLOW Löparväst

FUSION S1 RUN VEST YELLOW Löparväst Gul
999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Vindtät och vattenavvisande

 • Bröstficka för förvaring av telefon eller nycklar

Vindtät och vattenavvisande väst, perfekt som extra skydd under löpning vid dåligt väder. Reflexer på fram- och baksida av skuldrorna samt längst ner på ryggen. Bröstficka för förvaring av telefon eller nycklar. Mjuk och svettransporterande insida på krage. Producerad i Europa på FUSION.FACTORY STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifierad produkt. Detta innebär att alla komponenter både tyger, tråd, transfer, blixtlås, resår, etiketter m.m. har testats och godkänts i enlighet med denna standard och innehåller därför inte skadliga ämnen. Material: 100% polyester. Vattenavvisande DWR utsida.

 • Produktnummer
  1495641
 • Leverantörens produktnummer
  51-SH-SV-0013-YEL
 • Artikelnummer
  149564101-YELLOW

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.