Logo FUSION
FUSION
Herr

S1 RUN VEST YELLOW Löparväst

999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Vindtät och vattenavvisande

 • Bröstficka för förvaring av telefon eller nycklar

Vindtät och vattenavvisande väst, perfekt som extra skydd under löpning vid dåligt väder. Reflexer på fram- och baksida av skuldrorna samt längst ner på ryggen. Bröstficka för förvaring av telefon eller nycklar. Mjuk och svettransporterande insida på krage. Producerad i Europa på FUSION.FACTORY STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifierad produkt. Detta innebär att alla komponenter både tyger, tråd, transfer, blixtlås, resår, etiketter m.m. har testats och godkänts i enlighet med denna standard och innehåller därför inte skadliga ämnen. Material: 100% polyester. Vattenavvisande DWR utsida.

 • Produktnummer
  1495641
 • Leverantörens produktnummer
  51-SH-SV-0013-YEL
 • Artikelnummer
  149564101-YELLOW

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.