Logo VJ
VJ
Herr

Xante 2 Dubbad löparsko

1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen

 • Ovandel med en mjukare mesh som har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra

 • 20 st. StarStuds karbidståldubbar som gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar

 • Dämpande E.V.A mellansulan med poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot

Nu finns nya Xante 2 här! En smidig och lätt dubbad löparsko från Finska VJ. Passar löpare som vill ha en lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen. Ovandelen har uppdaterats med en mjukare mesh som är mer följsam och ger en bättre komfort. Den har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra. Framtill har tåboxen fått en mjukare förstärkning som bidrar ytterligare till en högre komfort. Yttersulan har 20 st. StarStuds karbidståldubbar, 13 st. framtill och 7 st. baktill. Dessa gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar. Den smidiga och dämpande E.V.A mellansulan har poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot. Häl till tå dropp: 10,5 mm. Vikt: 289 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1522106
 • Leverantörens produktnummer
  XANTE2-M
 • Artikelnummer
  152210601-BLACK/ORANGE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.