Logo VJ
VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
VJ
Herr

Xante 2 Dubbad löparsko

VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen

 • Ovandel med en mjukare mesh som har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra

 • 20 st. StarStuds karbidståldubbar som gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar

 • Dämpande E.V.A mellansulan med poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot

Nu finns nya Xante 2 här! En smidig och lätt dubbad löparsko från Finska VJ. Passar löpare som vill ha en lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen. Ovandelen har uppdaterats med en mjukare mesh som är mer följsam och ger en bättre komfort. Den har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra. Framtill har tåboxen fått en mjukare förstärkning som bidrar ytterligare till en högre komfort. Yttersulan har 20 st. StarStuds karbidståldubbar, 13 st. framtill och 7 st. baktill. Dessa gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar. Den smidiga och dämpande E.V.A mellansulan har poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot. Häl till tå dropp: 10,5 mm. Vikt: 289 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1522106
 • Leverantörens produktnummer
  XANTE2-M
 • Artikelnummer
  152210601-BLACK/ORANGE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!