Logo Altra
Altra Lone Peak 5 M Löparskor Grå
Altra Lone Peak 5 M Löparskor Grå
Altra Lone Peak 5 M Löparskor Grå
Altra Lone Peak 5 M Löparskor Grå
Altra
Herr

Lone Peak 5 M Löparskor

Altra Lone Peak 5 M Löparskor Grå
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Väldämpad och responsiv med en mellansula i ALTRA EGO™, perfekt för löpning på grusväg och i blandad terräng

 • Ovandel i snabbtorkande mesh

 • Laserskurna dräneringshål för effektiv dränering

 • StoneGuard™-platta som skyddar framfoten mot genomtramp av vassa stenar och rötter

Lone Peak 5 finns nu äntligen i vårt lager, en mycket omtyckt modell i en helt ny version. Skon kommer från det amerikanska skoföretaget Altra som bygger sina löparskor med en mellansula helt utan nivåskillnad (zero drop), detta för att främja en fotisättning på mellanfot/framfot och för att gagna/hjälpa fram en högre löpkadens. Modellen är namngiven efter en 3 350 meter hög topp i Utah och är den senaste versionen av terrängskon som en gång i tiden startade allt för Altra. Lone Peak 5 är en väldämpad sko för grusväg och blandad terräng som till denna version har uppdaterats med en förbättrad hållbarhet och passform för en ännu bättre löpupplevelse. Ovandelen har en snabbtorkande mesh och en god slitstyrka samt en bekväm plös som är fastsatt med ett flexibelt band för att sitta bra över vristen. Ovandelen, som är nedtrimmad för en hög flexibilitet och komfort, har uppdaterats med laserskurna dräneringshål som gör att du kan springa i blöta förhållanden med en effektiv dränering. En förenklad snörning bidrar till en förbättrad mikrojustering. Skon har, som alla Altra- modeller, en bred "fotformad" framfot (de kallar den FootShape™ toebox) för att ge tårna möjlighet att flexa ut maximalt i varje steg. Yttersulan med Altra MaxTrac Sticky Rubber ochTrailClaw™ mönster ger ett bra grepp på mjukare underlag och är inte för grov utan passar bra även på grusvägar. StoneGuard™-plattan, som skyddar framfoten mot genomtramp av vassa stenar och rötter, har uppdaterats och täcker nu ett större område av foten fast med mindre material. Mellansulan har uppdaterats med ALTRA EGO™ som bidrar till att göra skon mer responsiv. Stack height: 25 mm. Drop: 0 mm. Vikt: 296 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1506337
 • Leverantörens produktnummer
  AL0A4VQE
 • Artikelnummer
  150633701-Dark Slate/Red

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.