Logo The North Face
The North Face
Herr

VECTIV ENDURIS II Löparskor

5
(2 recensioner)
-36%
999 kr
REA
1549 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt för traillöpning på ultradistanser

 • 3-dimensionell TPU-platta ger stabilitet i alla riktningar och ett framåtdriv

 • Lätt och energiåtergivande mellansula med rocker-geometri

 • Gummiyttersula med SurfaceCTRL™ och 3,5 millimeters dubbar som ger ett optimerat grepp i all slags terräng

VECTIV ENDURIS II från North Face kombinerar en 3-dimensionell Pebax®/TPU platta med en dubbel densitets mellansula med rocker-geometri och en SurfaceCTRL™-gummiyttersula för ett perfekt grepp. Tillsammans står dessa tre egenskaper för North Face VECTIV™-teknik, en teknologi designad för att maximera energin under din löpning.

Enduris II passar perfekt för traillöpning på ultradistanser. Den är lätt och vadderad och ger en långvarig komfort och support även i den mest ojämna terrängen. Ett invändigt hälstöd ger en tajtare passform och en ventilerande mesh-ovandel bidrar till en skön passform. Ovandelen har till version II blivit något stadigare genom att den har uppdaterats med ett lite fastare material och med ett tåparti som har förstärkts med en gummikant. En mjuk, vadderad plös ger en långvarig komfort och en sömfri TPU-beläggning på tå och häl ger ett skydd med låg vikt. Modellen har även en invändig hälkappa för perfekt passform och stöd samt en OrthoLite® X55™-fotbädd.

En 3-dimensionell TPU-platta ger stabilitet i alla riktningar och ett framåtdriv medan mellansulan med rocker-geometri främjar ett mer långvarigt framåtdriv. Mellansulan med dubbel densitet är lätt och responsiv och en gummiyttersula med SurfaceCTRL™ ger tillsammans med 3,5 millimeters dubbar ett optimerat grepp emot underlaget i all slags terräng.

Drop: 6 mm.
Vikt: 307 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1520788
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A5JCO
 • Artikelnummer
  152078801-SHARP GREEN/TEA GREEN

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.