Logo The North Face
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face
Herr

FLIGHT VECTIV Löparskor

5
(1 recensioner)
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
-50%
1100 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Terrängsko med en 3-dimensionell kolfibersula

 • Mellansula med rocker-geometri, designad för ett mer långvarigt framåtdriv

 • SurfaceCTRL™ gummiyttersulan och de 3,5 millimeter långa dubbarna ger ett optimalt grepp emot underlaget

 • Både lätta och energigivande och speciellt tillverkade för ultradistanser

FLIGHT VECTIV är en terrängsko ifrån The North Face där en kombination av en 3-dimensionell kolfibersula, en mellansula med rocker-geometri och ett SurfaceCTRL™-grepp utgör märkets VECTIV™-teknik, en teknik designad för att maximera energin i löparspåren. Den 3-dimensionella kolfibersulan ger stabilitet i alla riktningar och bidrar till ett effektivt framåtdriv i varje löpsteg.

Mellansulan med rocker-geometri är designad för ett mer långvarigt framåtdriv och ger med sin dubbla densitet och sitt ultralätta skum en hög fjädring.

SurfaceCTRL™ gummiyttersulan är optimerad för traillöpning och de 3,5 millimeter långa dubbarna bidrar till ett stadigt grepp emot underlaget i all slags terräng.

Flight Vectiv™-skorna är de mest responsiva i The North Face´s elitsortiment av traillöparskor, de är både lätta och energigivande, och speciellt tillverkade för ultradistanser. Modellen fungerar även utmärkt på snällare underlag såsom stigar och grusvägar.

De är mycket hållbara tack vare materialen Kevlar®, polyamid och Matryx® samt de förstärkta tåhättorna. De stickade ovandelarna är ventilerande och stödjande, och häl-till-tå-droppet på 6 mm skapar ett driv framåt in i nästa steg. En gjuten 3-dimensionell hälkappa bidrar till en perfekt passform och reflekterande detaljer ger en ökad synlighet under mörkare förhållanden.

 • Drop: 6 mm.
 • Vikt: 285 gram i US 9 (42).
 • Produktnummer
  1497408
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A4T3L
 • Artikelnummer
  149740803-BRILLIANT CORAL/TNF BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.