Logo Salomon
Salomon ULTRA GLIDE Löparskor Orange
Salomon ULTRA GLIDE Löparskor Orange
Salomon ULTRA GLIDE Löparskor Orange
Salomon ULTRA GLIDE Löparskor Orange
Salomon ULTRA GLIDE Löparskor Orange
Salomon
Dam

ULTRA GLIDE Löparskor

Salomon ULTRA GLIDE Löparskor Orange
-27%
1099 kr
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Passar i blandad terräng

 • Mjuk stötdämpning

 • Skön och säker passform

 • Mjuka övergångar och framåtdrivande känsla

Ultraglide är ett par trailskor från Salomon som passar utmärkt för längre distanser. Dessa terrängskor är försedda med mycket grepp, god passform och fjäderlätt komfort för att vara bekväma under hela löprundan. Ovandelen är gjord av textil med öppen 3D-mesh för maximal ventilering. Den mönstrade Contagrip®-yttersulan är tillverkad av hållbart gummi och har bra grepp på alla typer av underlag. Energy Surge-mellansula i lätt, responsivt EVA-skum ger långvarig dämpning och fjädrande energiåterföring. SensiFit™ löper längs hela foten, för en stabil och säker passform. Snörningssystemet Quicklace™ är enkelt att justera och underlättar på- och avtagning. Skorna är också försedda med en Ultra Ride-plattform med förstklassig prestanda och Profeel Film-som skyddar extra mot vassa stenar. Stack height: 38,2 mm i häl, 32,2 mm i framfot. Drop: 6 mm. Vikt: 257 gram i US 8 (40).

 • Produktnummer
  1520018
 • Leverantörens produktnummer
  L41579200
 • Artikelnummer
  152001801-Mecca Orange/Red Orange/Crystal Blu

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.