Logo Salomon
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon
Dam, Herr

SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck

4.5
(2 recensioner)
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Nära passform

 • Mjukt meshmaterial som absorberar och transporterar bort fukt

 • Mjuka snabbflaskor ingår *2 (500 ml)

 • Expanderbar förvaring

Minimalistiska och superbekväma SENSE PRO 10 har en nära passform och gör att du enkelt kommer åt det du behöver så du kan springa längre och snabbare. Västen har blivit ännu bekvämare genom att fler tryckpunkter har avlägsnats och risken för skav är mindre. Det mjuka meshmaterialet absorberar och transporterar bort fukt. Med främre flaskfickor, säkerhetsfickor, en låg ryggficka med två sidoöppningar samt ett rymligt ryggfack för övernattningssaker har du allt nära till hands. SensiFit™-konstruktionen och det mjuka stretchmaterialet håller västen nära kroppen. Konstruktionen använder stretchmaterial som andas och formar sig efter kroppen och lätta justeringar för passform och stabilitet. Ryggsäcken studsar inte, men tillåter bekväm andning. Mjuka snabbflaskor ingår *2 (500 ml). De är snabba och lätta att fylla, dricka ur och rengöra. De har ett stort lock så att du kan lägga i isbitar och fylla dem snabbt. Phaser-ventilen ger högt flöde utan läckage. Flaskan, som har gjuten topp och botten, glider lätt in i fickan. Max. temperatur 60 °C – fri från PVC, ftalat och bisfenol. En innovativ, justerbar bröstrem gör att du kan justera och koppla på dig ryggsäcken snabbt, till och med i farten. Den elastiska remmen tillåter även lättare andning under intensiv aktivitet. En främre ficka av töjbart tyg ger dig snabb åtkomst till viktiga föremål som du behöver när du är ute och rör på dig. Expanderbara framfickor för förvaring av de nödvändigaste sakerna ger snabb åtkomst när du är på språng. Framfickorna är utformade för att passa Salomons flaskor och hindrar att flaskor studsar. Övre elastiska öglor som håller fast dina flaskor och håller dem drickfärdiga. Expanderbar förvaring för att packa ner allt du behöver när du är på språng. Från 3 till 5 liter beroende på ryggsäckens storlek. Bred ficka på baksidan som kan nås från båda sidor. Dragkedja av högsta kvalitet som är mycket slitstark. Rygglängd: 39 cm. Volym: 10 liter. Vikt: 165 g. Vikt inklusive tillbehör: 249 gram.

 • Produktnummer
  1513429
 • Leverantörens produktnummer
  LC1512700
 • Artikelnummer
  151342901-Black/Ebony

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.