Logo Salomon
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
Salomon
Dam, Herr

SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck

4.5
(2 recensioner)
Salomon SENSE PRO 10 SET Löparryggsäck Svart
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Nära passform

 • Mjukt meshmaterial som absorberar och transporterar bort fukt

 • Mjuka snabbflaskor ingår *2 (500 ml)

 • Expanderbar förvaring

Minimalistiska och superbekväma SENSE PRO 10 har en nära passform och gör att du enkelt kommer åt det du behöver så du kan springa längre och snabbare. Västen har blivit ännu bekvämare genom att fler tryckpunkter har avlägsnats och risken för skav är mindre. Det mjuka meshmaterialet absorberar och transporterar bort fukt. Med främre flaskfickor, säkerhetsfickor, en låg ryggficka med två sidoöppningar samt ett rymligt ryggfack för övernattningssaker har du allt nära till hands. SensiFit™-konstruktionen och det mjuka stretchmaterialet håller västen nära kroppen. Konstruktionen använder stretchmaterial som andas och formar sig efter kroppen och lätta justeringar för passform och stabilitet. Ryggsäcken studsar inte, men tillåter bekväm andning. Mjuka snabbflaskor ingår *2 (500 ml). De är snabba och lätta att fylla, dricka ur och rengöra. De har ett stort lock så att du kan lägga i isbitar och fylla dem snabbt. Phaser-ventilen ger högt flöde utan läckage. Flaskan, som har gjuten topp och botten, glider lätt in i fickan. Max. temperatur 60 °C – fri från PVC, ftalat och bisfenol. En innovativ, justerbar bröstrem gör att du kan justera och koppla på dig ryggsäcken snabbt, till och med i farten. Den elastiska remmen tillåter även lättare andning under intensiv aktivitet. En främre ficka av töjbart tyg ger dig snabb åtkomst till viktiga föremål som du behöver när du är ute och rör på dig. Expanderbara framfickor för förvaring av de nödvändigaste sakerna ger snabb åtkomst när du är på språng. Framfickorna är utformade för att passa Salomons flaskor och hindrar att flaskor studsar. Övre elastiska öglor som håller fast dina flaskor och håller dem drickfärdiga. Expanderbar förvaring för att packa ner allt du behöver när du är på språng. Från 3 till 5 liter beroende på ryggsäckens storlek. Bred ficka på baksidan som kan nås från båda sidor. Dragkedja av högsta kvalitet som är mycket slitstark. Rygglängd: 39 cm. Volym: 10 liter. Vikt: 165 g. Vikt inklusive tillbehör: 249 gram.

 • Produktnummer
  1513429
 • Leverantörens produktnummer
  LC1512700
 • Artikelnummer
  151342901-Black/Ebony

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Tempo & tävling
FAST-R NITRO ELITE 2
Fast R Nitro Elite 2 är Pumas nya heta tävlingssko för de dagar du vill prestera på topp. De passar på tävlingar på allt från 5 km upp till Marathon. Skon har det uppdaterade Nitrofoam Elite-skummet i mellansulan som tillsammans med en specialdesignad kolfiberplatta, PWRPLATE, ger ett otroligt driv och en energiåtergivning som hjälper dig till nya personbästa. Tester har visat att den här skon ger hela 46 % mer energiåtergivning och 1,3 % bättre löpekonomi jämfört med första versionen.
Tempo & tävling
REBELLION FLASH 2
Rebellion Flash 2 är en riktigt snabb träningssko från Mizuno som passar för tempo och intervallpassen eller när du bara vill känna dig riktigt lätt och snabb. Den har inspirerats av Mizunos toppmodell för tävlingar Rebellion Pro och ger en liknande upplevelse men mer anpassad för träning.