Logo Salomon
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Röd
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Röd
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Röd
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Röd
Salomon
Dam, Herr

ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK

4.9
(8 recensioner)
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Flerfärgad
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Röd
Salomon ADV SKIN 5 LÖPARRYGGSÄCK Svart
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Fack för vätskeblåsa

 • God rörelsefrihet

 • Två framfickor för flaskor

 • Två mjuka flaskor på 500ml medföljer

ADV SKIN 5 är en praktisk löparryggsäck från Salomon som passar utmärkt för dig som vill ge dig ut på längre löpturer. Denna lättviktiga ryggsäck prioriterar hög komfort, och är därför tillverkad av stretchigt och ventilerande material som anpassar sig efter kroppen. Optimal passform och god rörelsefrihet är alltså i fokus med en snäv och stabil SensiFit™-design och en innovativ, justerbar Quick Link-bröstrem som är enkel att anpassa vid efter behov. Ryggsäcken studsar inte, samtidigt som den elastiska bröstremmen tillåter bekväm andning under intensiv aktivitet.

Ryggsäcken är självklart utrustad med smidig förvaring med enkel åtkomst, såsom två töjbara fickor framtill och två framfickor för vattenflaskor. Den har även ett invändigt blåsfack med hängare som är kompatibel med alla 2-litersblåsor. Du kan även fästa gåstavar på ryggsäcken med de elastiska snörena och öglorna.

 • Produktnummer
  1527787
 • Leverantörens produktnummer
  LC1759100
 • Artikelnummer
  152778701-GOJI BERRY/EBONY/

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.