Logo The North Face
The North Face VECTIV ENDURIS Löparskor Grå
The North Face VECTIV ENDURIS Löparskor Grå
The North Face VECTIV ENDURIS Löparskor Grå
The North Face VECTIV ENDURIS Löparskor Grå
The North Face VECTIV ENDURIS Löparskor Grå
The North Face
Herr

VECTIV ENDURIS Löparskor

The North Face VECTIV ENDURIS Löparskor Grå
-50%
775 kr
REA
1549 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • 3-dimensionell Pebax®-sula med dubbel densitet ger stabilitet i alla riktningar och ett framåtdriv

 • Mellansulan med rocker-geometri främjar ett mer långvarigt framåtdriv

 • Gummiyttersulan med SurfaceCTRL™ ger tillsammans med 3,5 millimeters dubbar ett optimerat grepp all slags terräng

VECTIV ENDURIS från The North Face kombinerar en 3-dimensionell Pebax®/TPU platta med en dubbel densitets mellansula med rocker-geometri och en SurfaceCTRL™-gummiyttersula för ett perfekt grepp. Tillsammans står dessa tre egenskaper för The North Face nya VECTIV™-teknik, en teknologi designad för att maximera energin under din löpning. Enduris passar perfekt för trailrunning på ultradistanser. Den är lätt och vadderad och ger en långvarig komfort och support även i den mest ojämna terrängen. Invändigt hälstöd ger en tajtare passform och ventilerande, flexibel mesh-ovandel bidrar till en skön passform. Häl-till-tå-droppet på 6 mm hjälper till att driva dig framåt in i nästa steg. En mjuk, vadderad tunga ger en långvarig komfort och en sömfri TPU-beläggning på tå och häl ger ett skydd med låg vikt. Modellen har även en invändig hälkappa för perfekt passform och stöd samt en fotbädd OrthoLite® X55™. En 3-dimensionell TPU-platta ger stabilitet i alla riktningar och ett framåtdriv medan mellansulan med rocker-geometri främjar ett mer långvarigt framåtdriv. Mellansulan med dubbel densitet är lätt och responsiv och en gummiyttersula med SurfaceCTRL™ ger tillsammans med 3,5 millimeters dubbar ett optimerat grepp emot underlaget i all slags terräng. Vikt: 316 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1497410
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A4T3P
 • Artikelnummer
  149741003-MELDGREY/CHLOROPHYLLGREEN

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.