Logo HOKA ONE ONE
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Flerfärgad
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Flerfärgad
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Flerfärgad
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Flerfärgad
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Flerfärgad
HOKA ONE ONE
Dam

Speedgoat 5 löparskor

4.7
(64 recensioner)
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Grön
-25%
HOKA ONE ONE Speedgoat 5 löparskor Flerfärgad
-25%
1499 kr
REA
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ovandel i återvunnen mesh

 • Lätt och spänstig mellansula

 • Djupt mönstrad yttersula

 • Utmärkt grepp även på mjukt underlag

Speedgoat är namngiven efter Ultramarathon trail ikonen Karl Meltzer och är en trailsko för långa distanser i både tuff, stenig och brant terräng men är också en sko som är alldeles utmärkt på mer preparerade grusstigar och grusvägar. Speedgoat 5 har designats om från yttersulan till skosnören. Sulan som har Vibram® Megagrip och ett sulmönster som ger perfekt grepp på olika underlag.

Skon har blivit totalt 15 lättare än föregångaren. Viktreduceringen kommer bland annat av en ovandel med färre delar, vilket är positivt och bidrar till mer miljövänlig tillverkning. Ovandelen över framfot och tår har också ett material som är dynamiskt och anpassningsbar vilket tillåter att foten kan svälla mer. Något man lånat från andra modeller som Evo Mafate 2 och Evo Speedgoat. Uppdatering av plösen bidrar ytterligare till känslan av ökad komfort på vristen,där friktion kan uppstå. Mellansulan har uppdaterats och blivit lättare med bibehållen känsla som tidigare omtyckta versioner..

Stack height: 31 mm i häl och 27 mm framfot. Häl till tå drop: 4 mm. Vikt 241 gram i stl. US 8 (40)

 • Produktnummer
  1517461
 • Leverantörens produktnummer
  1123158
 • Artikelnummer
  151746101-BLUE CORAL / CAMELLIA

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
MAURTEN
Kosttillskott vid löpning stöds av vetenskap och fungerar i kombination med riktig mat, inte som ett substitut. Vissa energiguider, särskilt de som är längre eller mer intensiva, förlitar sig i hög grad på den specifika sammansättningen av sportnäring. Andra gör det mindre. Här nedan får du inspiration om hur du kan tänka kring energi-intaget under lopp av olika längder och olika typer av träningspass.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.