Logo Brooks
Brooks
Herr

Caldera 6 Löparskor

1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Rejält stötdämpad trailsko med hög komfort

 • Bred sulbas ger en bra grundstabilitet

 • Yttersulan i ”TrailTrack Rubber” ger utmärkta greppegenskaper på både blöta och torra underlag

 • Slitstark men ventilerande ovandel tillverkad av Sandwich Ari Mesh

Caldera 6 är en rejält stötdämpad trailsko med hög komfort som fungerar utmärkt både i tekniskt krävande terräng liksom på transportsträckor på asfalt. Caldera har i sin 6:e version fått det helt nya kväveinjicerade mellansulematerialet DNA Loft v3 som är slitstarkare, lättare, mer stötdämpande och mer energiåtergivande än någonsin tidigare. En bred sulbas ger dessutom en bra grundstabilitet som gör att du kan springa mer säkert och tryggt i kuperad terräng.

Yttersulan består av Brooks ”TrailTrack Rubber”, ett gummimaterial som är speciellt framtaget för att ge utmärkta greppegenskaper på både blöta och torra underlag.

Ovandelen är tillverkad av en slitstark men ventilerande Sandwich Ari Mesh. Den är även extra förstärkt kring sulbasen för bättre slitstyrka och kring mellanfoten för att ge en behaglig passform som säkerställer att foten hålls på plats under hela passet.

Plösen är tunn och elastisk samt lätt vadderad. Den täcker fotryggen väl och förhindrar smuts från att leta sig in i skon.

Öglor för skosnörena gör det lättare att dra ihop skon vid knytning och ett fäste som samlar ihop skosnörena minskar risken för att dessa fastnar i vegetationen under tiden som du springer. Baktill på skon samt framtill vid snörningen finns även fästen för gaiter/damasker.

Stack height: 32 mm i häl, 26 mm i framfot.
Drop: 6 mm.
Vikt: 313 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1515006
 • Leverantörens produktnummer
  1103791D035
 • Artikelnummer
  151500601-035 Black/Fiery Red/Blazing Yellow

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Ingen springer som du
SARAH LAHTI
Sarah Lahti är en av Sveriges mest framgångsrika löpare. Hon växte upp i Klippan och har numera sin bas i Holland sedan 8 år tillbaka. Löplabbet träffar Sarah en vårig marsdag i Buytenpark, Zoetermeer - ett område där hon ofta lägger sin distansträning.
Ingen springer som du
FANNY BORGSTRÖM
Fanny Borgström är en 27-årig svensk löpare bosatt i Duved, precis utanför Åre. Fanny springer helst i blöt och lagom stökig terräng, med stor variation av höjdmetrar, helst runt 50 km och i inspirerande miljöer. På meritlistan finns ett EM silver i Skyrunning, två vinster på KIA Fjällmaraton och topp5 i Golden trail series. Målet 2022 är att komma tillbaka i tävling till augusti efter en tidigare operation. Att få känna att jag får konkurrera på rättvisa premisser och ge mitt allt utan att känna mig begränsad. Mina favoritskor hittar jag i TNF Flight Serie, Flight Vectiv när jag är ute efter fart och Enduris när jag prioriterar komfort.