Logo Brooks
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Rosa
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Rosa
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Rosa
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Rosa
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Rosa
Brooks
Dam

Hyperion Tempo Löparskor

4.3
(9 recensioner)
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Svart
Brooks Hyperion Tempo Löparskor Rosa
-30%
1120 kr
REA
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt känsla

 • Utmärkt energiåtergivning

 • Bekväm dämpning

Få ut mer av dina träningspass med Brooks Hyperion Tempo. Med en mellansula utvecklad med DNA FLASH teknik ger Hyperion Tempo dig en lätt känsla, utmärkt energiåtergivning och bekväm dämpning som banar vägen till bättre träningspass och nya personlig rekord. En sko för löpare som vill få ut mesta möjliga av sitt träningspass. Den vävda ovandelen ger både stretch och andningsförmåga för maximal komfort. Den helt nya DNA FLASH mellansulan gör skon lätt, responsiv och dämpad och har skapats genom att ett adaptivt DNA-material har ingjutits med kväve. Skons geometri håller foten stabil när du rör dig, så att du kan springa effektivt och energibesparande i din egna naturliga rörelsebana. Drop: 8 mm. Vikt: 188 gram i US 7 (stl. 38).

 • Produktnummer
  1515013
 • Leverantörens produktnummer
  1203281B876
 • Artikelnummer
  151501301-876 Hot Coral/Flan/Fusion Coral

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
MAURTEN
Kosttillskott vid löpning stöds av vetenskap och fungerar i kombination med riktig mat, inte som ett substitut. Vissa energiguider, särskilt de som är längre eller mer intensiva, förlitar sig i hög grad på den specifika sammansättningen av sportnäring. Andra gör det mindre. Här nedan får du inspiration om hur du kan tänka kring energi-intaget under lopp av olika längder och olika typer av träningspass.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.