Logo adidas
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas
Herr

ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR

adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Traditionell tävlingssko med senaste materialen

 • Lightstrike Pro och TorsionRods ger otrolig respons

 • Minimalistisk ovandel och lite bredare tåbox

 • Yttersula i greppsäkert Continental gummi

Adizero Adios 8 är Adidas klassiska racersko som behållit sin traditionella minimalistiska form men är uppdaterad med de senaste materialen och teknologierna för att göra dig snabbare än någonsin på dina tempopass och tävlingar.

Skon är lättare än någonsin, mycket tack vare en ultralätt och minimalistisk ovandel och det nya otroligt responsiva mellansulematerialet Lightstrike Pro under framfoten. Den bakre delen av mellansulan består av Lightstrike 2.0 som är ett lite fastare material, tillsammans ger den här blandningen av material en otroligt fin kontroll med underlaget och en naturlig övergång som driver dig framåt. Utöver Lightstrike Pro-materialen finns även lite styvare TorsionRods i mellansulan. Det är en lätt platta som både stabiliserar skon och hjälper dig framåt i frånskjutsfasen.

Den tunna, smidiga och nästan transparanta ovandelen smiter som vanligt åt skönt runt foten men en stor förändring är lite mer plats över framfoten, något som är skönt för att tårna ska få mer plats men geometrin stabiliserar även framfoten vid frånskjutet. Ovandelen är tillverkad av en rad återvunna material och innehåller minst 50 procent återvunnet material.

Yttersulan är gjord i slitstarkt Continetal™-gummi som är svårslaget när det gäller grepp på både blöta och torra underlag. Detta i kombination med den relativt låga höjden på skon gör att du får en otroligt fin markkontaktkänsla och kontroll när det blir snabba kurvor och ojämnt underlag.

Stack Height: 28 mm häl, 19 mm framfot Drop: 9 mm Vikt: 221 gram i US 9 (42 2/3)

 • Produktnummer
  1564604
 • Leverantörens produktnummer
  H03615
 • Artikelnummer
  156460401-WONBLU/LUCLEM/LUCPNK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.