Logo adidas
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
adidas
Herr

ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR

adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Grön
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Traditionell tävlingssko med senaste materialen

 • Lightstrike Pro och TorsionRods ger otrolig respons

 • Minimalistisk ovandel och lite bredare tåbox

 • Yttersula i greppsäkert Continental gummi

Adizero Adios 8 är Adidas klassiska racersko som behållit sin traditionella minimalistiska form men är uppdaterad med de senaste materialen och teknologierna för att göra dig snabbare än någonsin på dina tempopass och tävlingar.

Skon är lättare än någonsin, mycket tack vare en ultralätt och minimalistisk ovandel och det nya otroligt responsiva mellansulematerialet Lightstrike Pro under framfoten. Den bakre delen av mellansulan består av Lightstrike 2.0 som är ett lite fastare material, tillsammans ger den här blandningen av material en otroligt fin kontroll med underlaget och en naturlig övergång som driver dig framåt. Utöver Lightstrike Pro-materialen finns även lite styvare TorsionRods i mellansulan. Det är en lätt platta som både stabiliserar skon och hjälper dig framåt i frånskjutsfasen.

Den tunna, smidiga och nästan transparanta ovandelen smiter som vanligt åt skönt runt foten men en stor förändring är lite mer plats över framfoten, något som är skönt för att tårna ska få mer plats men geometrin stabiliserar även framfoten vid frånskjutet. Ovandelen är tillverkad av en rad återvunna material och innehåller minst 50 procent återvunnet material.

Yttersulan är gjord i slitstarkt Continetal™-gummi som är svårslaget när det gäller grepp på både blöta och torra underlag. Detta i kombination med den relativt låga höjden på skon gör att du får en otroligt fin markkontaktkänsla och kontroll när det blir snabba kurvor och ojämnt underlag.

Stack Height: 28 mm häl, 19 mm framfot Drop: 9 mm Vikt: 221 gram i US 9 (42 2/3)

 • Produktnummer
  1564604
 • Leverantörens produktnummer
  H03615
 • Artikelnummer
  156460401-WONBLU/LUCLEM/LUCPNK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!