Logo adidas
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
adidas
Herr

ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR

adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Vit
adidas ADIZERO ADIOS 8 LÖPARSKOR Orange
1549 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Traditionell tävlingssko med senaste materialen

 • Lightstrike Pro och TorsionRods ger otrolig respons

 • Minimalistisk ovandel och lite bredare tåbox

 • Yttersula i greppsäkert Continental gummi

Adizero Adios 8 är Adidas klassiska racersko som behållit sin traditionella minimalistiska form men är uppdaterad med de senaste materialen och teknologierna för att göra dig snabbare än någonsin på dina tempopass och tävlingar.

Skon är lättare än någonsin, mycket tack vare en ultralätt och minimalistisk ovandel och det nya otroligt responsiva mellansulematerialet Lightstrike Pro under framfoten. Den bakre delen av mellansulan består av Lightstrike 2.0 som är ett lite fastare material, tillsammans ger den här blandningen av material en otroligt fin kontroll med underlaget och en naturlig övergång som driver dig framåt. Utöver Lightstrike Pro-materialen finns även lite styvare TorsionRods i mellansulan. Det är en lätt platta som både stabiliserar skon och hjälper dig framåt i frånskjutsfasen.

Den tunna, smidiga och nästan transparanta ovandelen smiter som vanligt åt skönt runt foten men en stor förändring är lite mer plats över framfoten, något som är skönt för att tårna ska få mer plats men geometrin stabiliserar även framfoten vid frånskjutet. Ovandelen är tillverkad av en rad återvunna material och innehåller minst 50 procent återvunnet material.

Yttersulan är gjord i slitstarkt Continetal™-gummi som är svårslaget när det gäller grepp på både blöta och torra underlag. Detta i kombination med den relativt låga höjden på skon gör att du får en otroligt fin markkontaktkänsla och kontroll när det blir snabba kurvor och ojämnt underlag.

 • Stack Height: 28 mm häl, 19 mm framfot
 • Drop: 9 mm
 • Vikt: 221 gram i US 9 (42 2/3)
 • Produktnummer
  1573466
 • Leverantörens produktnummer
  IG5646
 • Artikelnummer
  157346601-SPARK/CBLACK/IVORY

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.