Logo Topo Athletic
Topo Athletic Ultrafly 4 Löparskor
Topo Athletic Ultrafly 4 Löparskor
Topo Athletic Ultrafly 4 Löparskor
Topo Athletic Ultrafly 4 Löparskor
Topo Athletic
Herr

Ultrafly 4 Löparskor

Topo Athletic Ultrafly 4 Löparskor
Topo Athletic Ultrafly 4 Löparskor Svart
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Utanpåliggande hälförstärkning i TPU som ger foten en lätt guidning.

 • ZipFoam-mellansulan i fullängd som ger en mycket mjuk dämpning närmast foten och en lite fastare och mer energiåtergivande dämpning närmast marken.

 • Sömnlös ovandel i återvunnet material som ventilerar väl.

 • Anatomiskt formad tå-box som ger extra utrymme för framfoten.

Ultrafly 4 är likt tidigare versioner en bekväm löparsko som fungerar för de allra flesta löpassen. Modellen har fortsatt en utanpåliggande hälförstärkning i TPU som ger foten en lätt guidning och stöd mot pronation. Den lätta ZipFoam-mellansulan i fullängd består utav de två kompositmaterialen TPU och EVA som tillsammans ger en mycket mjuk dämpning närmast foten och en lite fastare och mer energiåtergivande dämpning närmast marken. Den nya sömnlösa ovandelen i återvunnen polyester mesh ventilerar väl och ger en bekväm och säker passform. En Ortholite® innersula i kombination med en skumförsedd hälkappa bidrar både till komfort och stabilitet i ett. Den anatomiskt formade tå-boxen ger extra utrymme för framfoten och gör så att tårna naturligt kan spridas ut under den fas av löpsteget då foten belastas. Stack height: 28 mm i häl, 23 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 272 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1546018
 • Leverantörens produktnummer
  M056
 • Artikelnummer
  154601802-NAVY/BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.