Logo Icebug
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug
Herr

Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor

3
(1 recensioner)
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och väldämpad

 • GORE-TEX®-membran i ovandelen

 • Rocker i mellansulan som avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget

 • RB9X®-yttersulan ger ett bra grepp på både våta och torra underlag

Arcus RB9X® GTX är en lätt och väldämpad sko som gör skäl för sitt namn. Den är döpt efter arcusmolnet, eftersom det är så som Icebug beskriver att den känns på foten under långa löppass. Med ett integrerat GORE-TEX®-membran i ovandelen är skon också både vattenavvisande och smidig. Arcus är ett bra val för långpass, återhämtningsrundor och transportlöpning med packning. Rocker i mellansulan avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget. Den formgjutna mellansulan ger en responsiv känsla och ökad hållfasthet, så att skon behåller både komfort och löpkänsla under många långa pass. RB9X®-yttersulan ger ett bra grepp på både våta och torra underlag. En modell som passar bra från höst till vår. Miljöcertifieringar: Ovandel i bluesign®-certifierad polyestermesh. Öko-Tex- och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder. Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik. Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. RB9X®-yttersula med 15% återvunnet gummi. Drop: 6 mm. Vikt: 320 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1506374
 • Leverantörens produktnummer
  H73001-0
 • Artikelnummer
  150637401-TrueBlack

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars Gunnar skoog, han är så mycket! Löpare, Coach, Idrottslärare, Löpcoach, Musikäskare, skribent och poddare. Vi på Löplabbet känner LG mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Så vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos LG. Vi slog oss ner i hans musikrum och fick ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik.
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.