Logo Icebug
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
Icebug
Herr

Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor

3
(1 recensioner)
Icebug Arcus RB9X GTX Löparskor/Promenadskor Svart
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och väldämpad

 • GORE-TEX®-membran i ovandelen

 • Rocker i mellansulan som avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget

 • RB9X®-yttersulan ger ett bra grepp på både våta och torra underlag

Arcus RB9X® GTX är en lätt och väldämpad sko som gör skäl för sitt namn. Den är döpt efter arcusmolnet, eftersom det är så som Icebug beskriver att den känns på foten under långa löppass. Med ett integrerat GORE-TEX®-membran i ovandelen är skon också både vattenavvisande och smidig. Arcus är ett bra val för långpass, återhämtningsrundor och transportlöpning med packning. Rocker i mellansulan avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget. Den formgjutna mellansulan ger en responsiv känsla och ökad hållfasthet, så att skon behåller både komfort och löpkänsla under många långa pass. RB9X®-yttersulan ger ett bra grepp på både våta och torra underlag. En modell som passar bra från höst till vår. Miljöcertifieringar: Ovandel i bluesign®-certifierad polyestermesh. Öko-Tex- och bluesign®-certifierat GORE-TEX®-foder. Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik. Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. RB9X®-yttersula med 15% återvunnet gummi. Drop: 6 mm. Vikt: 320 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1506374
 • Leverantörens produktnummer
  H73001-0
 • Artikelnummer
  150637401-TrueBlack

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.