Logo Topo Athletic
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Svart
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Svart
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Svart
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Svart
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Svart
Topo Athletic
Herr

PHANTOM 2 Löparskor

5
(2 recensioner)
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Svart
-30%
1399 kr
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Hög komfort och maximal stötdämpning

 • ZipFoam-mellansula som ger en mycket mjuk dämpning närmast foten och en lite fastare och mer energiåtergivande dämpning närmast marken

 • Ovandel i engineered mesh som ger en god andningsförmåga samtidigt som den håller foten på plats

 • Anatomiskt formad tå-box som ger extra utrymme så att tårna naturligt kan spridas ut vid belastning av framfoten

Phantom 2 är en löparsko med hög komfort och maximal stötdämpning som passar utmärkt till distans- och återhämtningspass. Den lätta ZipFoam-mellansulan i fullängd består utav de två kompositmaterialen TPU och EVA som tillsammans ger en mycket mjuk dämpning närmast foten och en lite fastare och mer energiåtergivande dämpning närmast marken. En nyutvecklad yttersula ger ett bra grepp emot underlaget och är samtidigt mycket slitstark. Det utanpåliggande TPU-hälgreppet gör att foten hålls stabilt på plats och en Ortholite-fotbädd med anti-mikrobiella egenskaper bidrar till att Phantom 2 känns så oerhört bekväm på foten. Ovandelen i engineered mesh ger en god andningsförmåga samtidigt som den håller foten på plats på ett säkert och bra sätt. Den anatomiskt formade tå-boxen ger extra utrymme för framfoten och gör så att tårna naturligt kan spridas ut under den fas av löpsteget då foten belastas. Stack height: 33 mm i häl, 28 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 293 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1518017
 • Leverantörens produktnummer
  M046
 • Artikelnummer
  151801701-BLACK-WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
MAURTEN
Kosttillskott vid löpning stöds av vetenskap och fungerar i kombination med riktig mat, inte som ett substitut. Vissa energiguider, särskilt de som är längre eller mer intensiva, förlitar sig i hög grad på den specifika sammansättningen av sportnäring. Andra gör det mindre. Här nedan får du inspiration om hur du kan tänka kring energi-intaget under lopp av olika längder och olika typer av träningspass.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.