Logo Topo Athletic
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Grå
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Grå
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Grå
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Grå
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Grå
Topo Athletic
Dam

PHANTOM 2 Löparskor

5
(1 recensioner)
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Grå
-30%
Topo Athletic PHANTOM 2 Löparskor Blå
-30%
1399 kr
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Hög komfort och maximal stötdämpning

 • ZipFoam-mellansula som ger en mycket mjuk dämpning närmast foten och en lite fastare och mer energiåtergivande dämpning närmast marken

 • Ovandel i engineered mesh som ger en god andningsförmåga samtidigt som den håller foten på plats

 • Anatomiskt formad tå-box som ger extra utrymme så att tårna naturligt kan spridas ut vid belastning av framfoten

Phantom 2 är en löparsko med hög komfort och maximal stötdämpning som passar utmärkt till distans- och återhämtningspass. Den lätta ZipFoam-mellansulan i fullängd består utav de två kompositmaterialen TPU och EVA som tillsammans ger en mycket mjuk dämpning närmast foten och en lite fastare och mer energiåtergivande dämpning närmast marken. En nyutvecklad yttersula ger ett bra grepp emot underlaget och är samtidigt mycket slitstark. Det utanpåliggande TPU-hälgreppet gör att foten hålls stabilt på plats och en Ortholite-fotbädd med anti-mikrobiella egenskaper bidrar till att Phantom 2 känns så oerhört bekväm på foten. Ovandelen i engineered mesh ger en god andningsförmåga samtidigt som den håller foten på plats på ett säkert och bra sätt. Den anatomiskt formade tå-boxen ger extra utrymme för framfoten och gör så att tårna naturligt kan spridas ut under den fas av löpsteget då foten belastas. Stack height: 33 mm i häl, 28 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 257 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1518019
 • Leverantörens produktnummer
  W046
 • Artikelnummer
  151801902-GREY-LILAC

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.