Logo Asics
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
Asics
Dam

GEL-NIMBUS 25 Löparskor

4.8
(105 recensioner)
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Rosa
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
2099 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Riktigt mjuk och komfortabel

 • Den mest miljövänliga löparskon från Asics någonsin

 • Mjukt stickad mesh ovandel som ger ett integrerat stöd och en god andningsförmåga

 • ASICS AHAR yttersula som ger enastående grepp och exceptionell hållbarhet

GEL-NIMBUS 25 är en maximalt dämpad, riktigt mjuk och komfortabel löparsko som passar för alla typer av distanser. Med en mellansula tillverkad av 24 % biobaserat material och en ovandel gjord av 88 % återvunnen polyester är det den mest miljövänliga löparskon från Asics någonsin.

Asics har jobbat länge på den här skon och har genomfört flertalet blindtester där löpare, ej knutna till Asics, har fått jämföra Nimbus 25 med andra löparskor på marknaden. Testerna har tydligt visat att de flesta (9 av 10) väljer Nimbus 25 för sin höga komfort.

Version 25 har fått en tjockare mellansula med Rocker geometri. Den består nu utav lätt, mjukt och energiåtergivande FF-Blast+ Eco Foam i full längd som är ett 20 - 30 % hållbarare skum jämfört med branschgenomsnittet. För ännu bättre dämpning och bekvämlighet under hälen kombineras detta med PureGEL, en vidareutveckling av den gamla GEL-teknologin. Denna uppdatering ger en 65 % mjukare gel-kudde under hälen och i och med det en otroligt skön komfort. I tillägg har ORTHOLITE X-55 innersulan fantastiska dämpningsegenskaper och en hög andningsförmåga för utmärkt fukthantering.

En riktigt mjukt stickad mesh ovandel ger ett integrerat stöd och en god andningsförmåga. Ovandelen har tillverkats i en stilfull balans mellan färg, material och textur för en tilltalande estetik. Hälkappan har rikligt med vaddering medan plösen är tunn och stretchig. Den stickade kragen ger en moderniserad look och en lyxig instegsupplevelse. Den är dessutom otroligt funktionell och innovativ med en praktisk dragflik som pricken över i:et. Runtom skon finns reflekterande detaljer som förbättrar din synlighet om du t.ex. springer under kvällar och tidiga morgnar.

ASICS AHAR yttersulan är tillverkad med ett beständigt gummi som tål många mil på vägen. I hälpartiet är materialet mer kompakt medan det under framfoten har en lägre densitet för en mjukare upplevelse. Gummit finns placerat på strategiska platser och i kritiska områden för enastående grepp och exceptionell hållbarhet. Sulans utformning ger full markkontakt med en stabilare löpupplevelse som följd.

 • Stack height: 40,5 mm i häl, 32,5 mm i framfot.
 • Drop: 8 mm.
 • Vikt: 255 gram.
 • Produktnummer
  1545417
 • Leverantörens produktnummer
  1012B356
 • Artikelnummer
  154541701-BLACK/PURE SILVER

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.