Logo Asics
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
Asics
Dam

GEL-NIMBUS 25 Löparskor

Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Flerfärgad
-33%
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Rosa
-33%
Asics GEL-NIMBUS 25 Löparskor Svart
-33%
1399 kr
REA
2099 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Riktigt mjuk och komfortabel

 • Den mest miljövänliga löparskon från Asics någonsin

 • Mjukt stickad mesh ovandel som ger ett integrerat stöd och en god andningsförmåga

 • ASICS AHAR yttersula som ger enastående grepp och exceptionell hållbarhet

GEL-NIMBUS 25 är en maximalt dämpad, riktigt mjuk och komfortabel löparsko som passar för alla typer av distanser. Med en mellansula tillverkad av 24 % biobaserat material och en ovandel gjord av 88 % återvunnen polyester är det den mest miljövänliga löparskon från Asics någonsin.

Asics har jobbat länge på den här skon och har genomfört flertalet blindtester där löpare, ej knutna till Asics, har fått jämföra Nimbus 25 med andra löparskor på marknaden. Testerna har tydligt visat att de flesta (9 av 10) väljer Nimbus 25 för sin höga komfort.

Version 25 har fått en tjockare mellansula med Rocker geometri. Den består nu utav lätt, mjukt och energiåtergivande FF-Blast+ Eco Foam i full längd som är ett 20 - 30 % hållbarare skum jämfört med branschgenomsnittet. För ännu bättre dämpning och bekvämlighet under hälen kombineras detta med PureGEL, en vidareutveckling av den gamla GEL-teknologin. Denna uppdatering ger en 65 % mjukare gel-kudde under hälen och i och med det en otroligt skön komfort. I tillägg har ORTHOLITE X-55 innersulan fantastiska dämpningsegenskaper och en hög andningsförmåga för utmärkt fukthantering.

En riktigt mjukt stickad mesh ovandel ger ett integrerat stöd och en god andningsförmåga. Ovandelen har tillverkats i en stilfull balans mellan färg, material och textur för en tilltalande estetik. Hälkappan har rikligt med vaddering medan plösen är tunn och stretchig. Den stickade kragen ger en moderniserad look och en lyxig instegsupplevelse. Den är dessutom otroligt funktionell och innovativ med en praktisk dragflik som pricken över i:et. Runtom skon finns reflekterande detaljer som förbättrar din synlighet om du t.ex. springer under kvällar och tidiga morgnar.

ASICS AHAR yttersulan är tillverkad med ett beständigt gummi som tål många mil på vägen. I hälpartiet är materialet mer kompakt medan det under framfoten har en lägre densitet för en mjukare upplevelse. Gummit finns placerat på strategiska platser och i kritiska områden för enastående grepp och exceptionell hållbarhet. Sulans utformning ger full markkontakt med en stabilare löpupplevelse som följd.

 • Stack height: 40,5 mm i häl, 32,5 mm i framfot.
 • Drop: 8 mm.
 • Vikt: 255 gram.
 • Produktnummer
  1545417
 • Leverantörens produktnummer
  1012B356
 • Artikelnummer
  154541704-BLACK/GLOW YELLOW

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.