Logo ON
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON
Dam

Performance Long-T Löpartröja

ON Performance Long-T Löpartröja Vit
899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • God andningsförmåga och värmegivande egenskaper

 • Taktiskt placerade sömmar för att minska risken för irritation och skav

 • Tillverkad av antibakteriellt behandlat garn för ökad fräschhet

En lätt och enkel men ändå skyddande tröja tillverkad för att fungera optimalt då förhållandena förändras. Plagget är tillverkat i ett snabbtorkande, lätt japanskt stickat tyg på grund av dess förmåga att effektivt kunna transportera bort fukt från huden. En god andningsförmåga och värmegivande egenskaper håller din kroppstemperatur på en lagom nivå. Denna anpassningsbarhet gör tröjan idealisk att använda vid t.ex. intervallträning eller vid opålitligt väder. Sömmarna är taktiskt placerade för att minska risken för irritation och skav. En speciell antibakteriell behandling är integrerad i garnet för att tröjans fräschhet ska bevaras längre. Avslappnad och bekväm men ändå byggd för optimala löpprestationer.

Material: 100 % polyester.

 • Produktnummer
  1534409
 • Leverantörens produktnummer
  213.00421
 • Artikelnummer
  153440901-Glacier

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.