Logo ON
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON Performance Long-T Löpartröja Vit
ON
Dam

Performance Long-T Löpartröja

ON Performance Long-T Löpartröja Vit
-70%
ON Performance Long-T Löpartröja Svart
-70%
270 kr
REA
899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • God andningsförmåga och värmegivande egenskaper

 • Taktiskt placerade sömmar för att minska risken för irritation och skav

 • Tillverkad av antibakteriellt behandlat garn för ökad fräschhet

En lätt och enkel men ändå skyddande tröja tillverkad för att fungera optimalt då förhållandena förändras. Plagget är tillverkat i ett snabbtorkande, lätt japanskt stickat tyg på grund av dess förmåga att effektivt kunna transportera bort fukt från huden. En god andningsförmåga och värmegivande egenskaper håller din kroppstemperatur på en lagom nivå. Denna anpassningsbarhet gör tröjan idealisk att använda vid t.ex. intervallträning eller vid opålitligt väder. Sömmarna är taktiskt placerade för att minska risken för irritation och skav. En speciell antibakteriell behandling är integrerad i garnet för att tröjans fräschhet ska bevaras längre. Avslappnad och bekväm men ändå byggd för optimala löpprestationer.

Material: 100 % polyester.

 • Produktnummer
  1534409
 • Leverantörens produktnummer
  213.00421
 • Artikelnummer
  153440901-Glacier

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!