Logo ON
ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Svart
ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Svart
ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Svart
ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Svart
ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Svart
ON
Dam

PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA

ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Vit
-70%
ON PERFORMANCE LONG-T LÖPARTRÖJA Svart
-70%
270 kr
REA
899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt men skyddande

 • God andningsförmåga

 • Snabbtorkande

 • Tejpade sömmar

Som namnet antyder är Performance Long-T från On Running full av motsägelser. Lätt men skyddande. Detaljerad men ändå enkel. Avslappnad och bekväm men ändå byggd för den ultimata löpprestationen.

Den långärmade löpartröjan är tillverkad för att fungera under växlande förhållanden. Genom en mix av god andningsförmåga och värme håller du din kroppstemperatur i komfortzonen även när du stannar upp. Denna förmåga till anpassning gör tröjan idealisk att använda vid intervallträning eller vid opålitligt väder.

Sömmar är strategiskt placerade för att minska irritation och distraktioner. Tröjan är snabbtorkande, tillverkad i ett lätt, japanskt, stickat tyg som används på grund av dess förmåga att effektivt ta bort fukten från huden. Den håller dig varm i kylan och andas när det är varmt. En speciell antibakteriell behandling är integrerad i garnet för ökad fräschhet.

 • Produktnummer
  1493008
 • Leverantörens produktnummer
  213.00241
 • Artikelnummer
  149300801-Black

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.