Logo VJ
VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
VJ
Dam

Xante 2 Dubbad löparsko

VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen

 • Ovandel med en mjukare mesh som har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra

 • 20 st. StarStuds karbidståldubbar som gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar

 • Dämpande E.V.A mellansulan med poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot

Nu finns nya Xante 2 här! En smidig och lätt dubbad löparsko från Finska VJ. Passar löpare som vill ha en lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen. Ovandelen har uppdaterats med en mjukare mesh som är mer följsam och ger en bättre komfort. Den har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra. Framtill har tåboxen fått en mjukare förstärkning som bidrar ytterligare till en högre komfort. Yttersulan har 20 st. StarStuds karbidståldubbar, 13 st. framtill och 7 st. baktill. Dessa gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar. Den smidiga och dämpande E.V.A mellansulan har poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot. Häl till tå dropp: 10,5 mm. Vikt: 260 gram i US 8 (40,5).

 • Produktnummer
  1522105
 • Leverantörens produktnummer
  XANTE2-W
 • Artikelnummer
  152210501-BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars Gunnar skoog, han är så mycket! Löpare, Coach, Idrottslärare, Löpcoach, Musikäskare, skribent och poddare. Vi på Löplabbet känner LG mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Så vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos LG. Vi slog oss ner i hans musikrum och fick ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik.
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.