Logo VJ
VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
VJ
Dam

Xante 2 Dubbad löparsko

VJ Xante 2 Dubbad löparsko Svart
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen

 • Ovandel med en mjukare mesh som har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra

 • 20 st. StarStuds karbidståldubbar som gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar

 • Dämpande E.V.A mellansulan med poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot

Nu finns nya Xante 2 här! En smidig och lätt dubbad löparsko från Finska VJ. Passar löpare som vill ha en lätt och slitstark sko för löpning både på vintervägar och på hala stigar i terrängen. Ovandelen har uppdaterats med en mjukare mesh som är mer följsam och ger en bättre komfort. Den har bra med reflexer, är vattenavvisande och slitstark, samtidigt som den ventilerar bra. Framtill har tåboxen fått en mjukare förstärkning som bidrar ytterligare till en högre komfort. Yttersulan har 20 st. StarStuds karbidståldubbar, 13 st. framtill och 7 st. baktill. Dessa gör att du får ett perfekt grepp på is och snö samt hala stenar. Den smidiga och dämpande E.V.A mellansulan har poron-kuddar som ger extra stötdämpning både under häl och framfot. Häl till tå dropp: 10,5 mm. Vikt: 260 gram i US 8 (40,5).

 • Produktnummer
  1522105
 • Leverantörens produktnummer
  XANTE2-W
 • Artikelnummer
  152210501-BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.