Logo The North Face
The North Face
Dam

FLIGHT VECTIV Löparskor

-32%
1499 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Terrängsko med en 3-dimensionell kolfibersula

 • Mellansula med rocker-geometri, designad för ett mer långvarigt framåtdriv

 • SurfaceCTRL™ gummiyttersulan och de 3,5 millimeter långa dubbarna ger ett optimalt grepp emot underlaget

 • Både lätta och energigivande och speciellt tillverkade för ultradistanser

FLIGHT VECTIV är en terrängsko ifrån The North Face där en kombination av en 3-dimensionell kolfibersula, en mellansula med rocker-geometri och ett SurfaceCTRL™-grepp utgör märkets VECTIV™-teknik, en teknik designad för att maximera energin i löparspåren. Den 3-dimensionella kolfibersulan ger stabilitet i alla riktningar och bidrar till ett effektivt framåtdriv i varje löpsteg. Mellansulan med rocker-geometri är designad för ett mer långvarigt framåtdriv och ger med sin dubbla densitet och sitt ultralätta skum en hög fjädring. SurfaceCTRL™ gummiyttersulan är optimerad för traillöpning och de 3,5 millimeter långa dubbarna bidrar till ett stadigt grepp emot underlaget i all slags terräng. Modellen fungerar även utmärkt på snällare underlag såsom stigar och grusvägar. Flight Vectiv™-skorna är de mest responsiva i The NorthFace´s elitsortiment av traillöparskor, de är både lätta och energigivande, och speciellt tillverkade för ultradistanser. De är mycket hållbara tack vare materialen Kevlar®, polyamid och Matryx® samt de förstärkta tåhättorna. De stickade ovandelarna är ventilerande och stödjande, och häl-till-tå-droppet på 6 mm skapar ett driv framåt in i nästa steg. En gjuten 3-dimensionell hälkappa bidrar till en perfekt passform och reflekterande detaljer ger en ökad synlighet under mörkare förhållanden. Drop: 6 mm. Vikt: 252 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1497409
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A4T3M
 • Artikelnummer
  149740904-BRILLIANT CORAL/TNF WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.