Logo The North Face
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
The North Face
Dam

FLIGHT VECTIV Löparskor

The North Face FLIGHT VECTIV Löparskor Rosa
-55%
999 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Terrängsko med en 3-dimensionell kolfibersula

 • Mellansula med rocker-geometri, designad för ett mer långvarigt framåtdriv

 • SurfaceCTRL™ gummiyttersulan och de 3,5 millimeter långa dubbarna ger ett optimalt grepp emot underlaget

 • Både lätta och energigivande och speciellt tillverkade för ultradistanser

FLIGHT VECTIV är en terrängsko ifrån The North Face där en kombination av en 3-dimensionell kolfibersula, en mellansula med rocker-geometri och ett SurfaceCTRL™-grepp utgör märkets VECTIV™-teknik, en teknik designad för att maximera energin i löparspåren. Den 3-dimensionella kolfibersulan ger stabilitet i alla riktningar och bidrar till ett effektivt framåtdriv i varje löpsteg. Mellansulan med rocker-geometri är designad för ett mer långvarigt framåtdriv och ger med sin dubbla densitet och sitt ultralätta skum en hög fjädring. SurfaceCTRL™ gummiyttersulan är optimerad för traillöpning och de 3,5 millimeter långa dubbarna bidrar till ett stadigt grepp emot underlaget i all slags terräng. Modellen fungerar även utmärkt på snällare underlag såsom stigar och grusvägar. Flight Vectiv™-skorna är de mest responsiva i The NorthFace´s elitsortiment av traillöparskor, de är både lätta och energigivande, och speciellt tillverkade för ultradistanser. De är mycket hållbara tack vare materialen Kevlar®, polyamid och Matryx® samt de förstärkta tåhättorna. De stickade ovandelarna är ventilerande och stödjande, och häl-till-tå-droppet på 6 mm skapar ett driv framåt in i nästa steg. En gjuten 3-dimensionell hälkappa bidrar till en perfekt passform och reflekterande detaljer ger en ökad synlighet under mörkare förhållanden.

 • Drop: 6 mm.
 • Vikt: 252 gram i US 8 (39).
 • Produktnummer
  1497409
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A4T3M
 • Artikelnummer
  149740904-BRILLIANT CORAL/TNF WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!