Logo Nike
Nike
Dam

ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor

2949 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • En fullfjädrad tävlingssko för alla som vill slå PB

 • Kolfiberplattan och ZoomX foam i mellansulan ger massor av energi tillbaka i varje steg.

 • Skön ovandel i Flyknitmesh ger fin passform och bra ventilation.

 • Ny waffle mönstrad yttersula spar vikt och ger bra grepp

Fånga dem om du kan. Nike Vaporfly 3 ger dig bra fart på tävlingsdagen för att erövra vilken distans som helst. Tillverkad för löpare som ligger i täten både som farthållare och de som jagar prispodiet samt alla som gillar att tävla. Nike har omarbetat superskon Vaporfly och trimmat motorn under för att hjälpa dig att jaga personbästa från 10K till maraton.

Nike ZoomX är märkets mest responsiva foam i mellansulan, har precis blivit lite bättre och ger mer energiåtergivning än tidigare, vilket ger dig en fjädrande, studsig känsla. En fullängds kolfiberplatta ger en styv och framdrivande känsla.

Ser du hur mellansulan buktar ut vid hälen? Nike designade den så för att minska vikten på insidan av foten och samtidigt ge bättre stabilitet.

Ovandelens med speciellt utvalda Flyknittrådar och konstruerade zoner över framfoten ger Vaporfly ger bra andningsförmåga i kombination med mjukt material som anpassar sig runt foten för en bra passform. Lätt vaddering på plösen ger komfort på fotryggen. Förbättrad hälkappa. En något bredare tåbox än på föregångaren ger mer komfort på långa distanser.

En uppdaterad tunn yttersula med mindre material utan att ge avkall på hållbarheten, vilket ger lägre vikt. Detta möjliggör extra millimeter ZoomX-skum under foten och en mjukare övergång genom ditt steg. Ett nytt Waffle mönster på slitsulan med perforeringar sparar vikt och ger grepp på vägen i olika väderförhållanden.

 • Stack Height: 39 mm häl, 31 mm framfot
 • Drop:8 mm
 • Vikt:169 gram US 8 (39)
 • Produktnummer
  1546342
 • Leverantörens produktnummer
  DV4130
 • Artikelnummer
  154634202-HYPER PINK/BLACK-LASER ORANGE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.