Logo Nike
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike
Dam

ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor

5
(1 recensioner)
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Svart
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Vit
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Rosa
Nike ZoomX Vaporfly Next% 3 Löparskor Flerfärgad
3149 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • En fullfjädrad tävlingssko för alla som vill slå PB

 • Kolfiberplattan och ZoomX foam i mellansulan ger massor av energi tillbaka i varje steg.

 • Skön ovandel i Flyknitmesh ger fin passform och bra ventilation.

 • Ny waffle mönstrad yttersula spar vikt och ger bra grepp

Fånga dem om du kan. Nike Vaporfly 3 ger dig bra fart på tävlingsdagen för att erövra vilken distans som helst. Tillverkad för löpare som ligger i täten både som farthållare och de som jagar prispodiet samt alla som gillar att tävla. Nike har omarbetat superskon Vaporfly och trimmat motorn under för att hjälpa dig att jaga personbästa från 10K till maraton.

Nike ZoomX är märkets mest responsiva foam i mellansulan, har precis blivit lite bättre och ger mer energiåtergivning än tidigare, vilket ger dig en fjädrande, studsig känsla. En fullängds kolfiberplatta ger en styv och framdrivande känsla.

Ser du hur mellansulan buktar ut vid hälen? Nike designade den så för att minska vikten på insidan av foten och samtidigt ge bättre stabilitet.

Ovandelens med speciellt utvalda Flyknittrådar och konstruerade zoner över framfoten ger Vaporfly ger bra andningsförmåga i kombination med mjukt material som anpassar sig runt foten för en bra passform. Lätt vaddering på plösen ger komfort på fotryggen. Förbättrad hälkappa. En något bredare tåbox än på föregångaren ger mer komfort på långa distanser.

En uppdaterad tunn yttersula med mindre material utan att ge avkall på hållbarheten, vilket ger lägre vikt. Detta möjliggör extra millimeter ZoomX-skum under foten och en mjukare övergång genom ditt steg. Ett nytt Waffle mönster på slitsulan med perforeringar sparar vikt och ger grepp på vägen i olika väderförhållanden.

 • Stack Height: 39 mm häl, 31 mm framfot
 • Drop:8 mm
 • Vikt:169 gram US 8 (39)
 • Produktnummer
  1546342
 • Leverantörens produktnummer
  DV4130
 • Artikelnummer
  154634202-HYPER PINK/BLACK-LASER ORANGE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Tempo & tävling
FAST-R NITRO ELITE 2
Fast R Nitro Elite 2 är Pumas nya heta tävlingssko för de dagar du vill prestera på topp. De passar på tävlingar på allt från 5 km upp till Marathon. Skon har det uppdaterade Nitrofoam Elite-skummet i mellansulan som tillsammans med en specialdesignad kolfiberplatta, PWRPLATE, ger ett otroligt driv och en energiåtergivning som hjälper dig till nya personbästa. Tester har visat att den här skon ger hela 46 % mer energiåtergivning och 1,3 % bättre löpekonomi jämfört med första versionen.
Tempo & tävling
REBELLION FLASH 2
Rebellion Flash 2 är en riktigt snabb träningssko från Mizuno som passar för tempo och intervallpassen eller när du bara vill känna dig riktigt lätt och snabb. Den har inspirerats av Mizunos toppmodell för tävlingar Rebellion Pro och ger en liknande upplevelse men mer anpassad för träning.