Logo Nike
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
Nike
Dam

ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR

Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Vit
Nike ALPHAFLY NEXT% 3 KOLFIBERSKOR Gul
3899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Senaste världsrekordskon från Nike

 • ZoomX, Kolfiberplatta och Air zoom ger en otrolig kick

 • Lätt och luftig ovandel AtomKnit 3.0

 • Fast Shot-yttersula som ger riktigt bra grepp

Alphafly 3 är den senaste superskon från Nike som hjälper dig mot nya personbästa. Det här är den lättaste och snabbaste Alphaflymodellen hittills och hjälpte bland annat Kelvin Kiptum att sätta det gällande världsrekordet på maraton på 2.00.35. Som vanligt består skon av den perfekta blandningen av energiåtergivande ZoomX-skum, Air Zoom-kuddar under framfoten och en hel kolfiberplatta som driver dig framåt på ett effektivt och skonsamt sätt. Flera nya uppdateringar gör dock den här modellen snabbare än någonsin.

Mellansulan består av Nikes lättaste och mest energiåtergivande mellansulematerial ZoomX som tillsammans med två Air Zoom-kuddar under framfoten ger en fantastisk dämpning. En nyhet på denna version är att det inte är något mellanrum mellan häl och framfot som tidigare utan ZoomX-materialet har full kontakt med underlaget genom hela steget. Det ger en mer följsam övergång från isättning till frånskjut oavsett vart på foten du landar. Kolfiberplattan i fullängd är något breddad för att ge en stabilare sko, något som du har nytta av i slutet av långa lopp.

Ovandelen är också helt ny på Alphafly 3. Atomknit 3.0 kallar Nike sin nya ännu lättare mesh som andas fantastiskt bra samtidigt som den håller om och stöttar foten på ett bättre sätt än tidigare, speciellt över mellanfoten. Den är mjukare mot foten för att minska obehag under långa tävlingar och snörningssystemet är även det uppdaterat med integrerade öglor för att ge en mjukare känsla över fotryggen. Slutligen är även hälkappan uppdaterad med nya kuddar som ger ökad komfort runt hälen och hälsenan.

Yttersulan är även den uppdaterad och kallas Fast Shot, ett ännu lättare gummi som greppar otroligt bra när du behöver det som mest, oavsett torrt eller blött underlag.

Det här är en tävlingssko som hjälper dig att prestera ditt absolut bästa. Vi rekommenderar att den sparas till tävlingsdagen då livslängden inte är lika lång som i vanliga distansskor.

 • Stack Height: 40 mm häl, 32 mm framfot
 • Drop: 8 mm
 • Vikt: 176 gram i US 8 (39)
 • Produktnummer
  1571096
 • Leverantörens produktnummer
  FD8315
 • Artikelnummer
  157109601-VOLT/CONCORD-DUSTY CACTUS-TOTAL ORA

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.