Logo Asics
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics
Herr

NOVABLAST 4 LÖPARSKOR

4.7
(18 recensioner)
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Blå
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Blå
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Blå
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Grön
Asics NOVABLAST 4 LÖPARSKOR Svart
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Väldämpad och responsiv

 • Uppdaterad ovandel

 • Avlastande geometri

 • Lätt och snabb

Den oerhört populära, lätta och väldämpade löparskon Novablast från Asics är här i sin fjärde version och är bättre än någonsin. Novablast 4 behåller allt vi löpare har kommit att älska, den lätta vikten, mjuka och responsiva dämpningen och härliga löpkänslan. Utöver det har den fått många fina uppdateringar som gör den till ett självklart val för de flesta typer av pass.

Mellansulan har blivit uppdaterad med ett nytt material, FF Blast+ Eco, som ger samma smidiga, mjuka och responsiva känsla som tidigare, men i en mer hållbar version tillverkat av minst 20 % återvunna biobaserade ämnen. Geometrin på sulan är också uppdaterad för att ge mer stabilitet och en fastare framfot gör att frånskjutet blir ännu mer effektivt.

Ovandelen är också uppdaterad och är nu gjord i ett specialdesignad vävt material som ger ett stretchigt stöd, god ventilation och bra hållbarhet. Även plösen har blivit bättre, den är mjuk, lätt stoppad och stretchig och delvis fastsydd vilket gör att den inte glider snett under löpningen. Hälkappan har blivit lite högre och mer vadderad för att låsa runt hälen bättre utan att trycka på hälsenan.

Yttersulan i Novablast 4 är utrustad med strategiskt placerat AHAR (ASICS High Abrasion Rubber) för utmärkt grepp och förlängd hållbarhet. Dessutom erbjuder framfotsdesignen en trampolinliknande effekt för ökad drivkraft i frånskjutet.

Sammantaget är detta en perfekt sko både för skonsamma långpass där du vill känna dig lätt och för de lite snabbare tröskelpassen där du vill driva på snabbare men ändå ha en skonsam sko.

Reflekterande detaljer som ger bättre synlighet i mörker

 • Stack Height: 41.5 häl, 33.5 mm framfot.
 • Vikt: 258 g i herr US 9 (42,5)
 • Drop: 8 mm
 • Produktnummer
  1566524
 • Leverantörens produktnummer
  1011B693
 • Artikelnummer
  156652402-ILLUMINATE GREEN/LIME BURST

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!